Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Igyekszem képbe kerülni, de valóban nagy itt a nyüzsgés. Megy a drukk mindenkinek!!!
Nekem ma lassan, de biztosan ugrott egy tizedet a hőm.
erikasz
2017-10-17 19:03:48
a görbém ,lemaradt.
erikasz
2017-10-17 18:41:51
Niki: Nekem is volt,mütét után történt .darabokban jött a vér olyan cafatos 2 napig tartott.Kora vetélésem,töbször is:(Itt a görbém mikor ez történt:
erikasz
2017-10-17 18:25:24
Cskkrisz : Hol Tartasz ?
Niki111
2017-10-17 18:21:51
Csuti szép ez a görbe :)
Lányok én kidobtam ma a taccsot , és olyan gyenge voltam 1-2 óra körül , mint a harmat .
Olvasgatok és egyre inkább azt gondolom nekem augusztusban kémiai terhességem volt . Mit tudtok erről ?
erikasz
2017-10-17 18:18:55
Csuti most történt velem !Bár babás lennék.Most volt az ovum álitólag ,terhes teszt nega.Megint hosszu honap már 4 alkalommal ,de remélem ez az utolsó és babás leszek végre.Mióta misebad volt azóta 50,51,52,napos menszi.Vagy már ilyen lesz?
Csuti0925
2017-10-17 18:08:56
Erikasz: te akkor babás lettél?
erikasz
2017-10-17 17:58:10
Csuti nagyon jó volt a történeted ,tipikus az enyém:D Én is fagytam megfele,és attol a nagycsomó trutyitól,még megijedtem, nekem még ennyi rengeteg egyszerre nem buggyant ki soha .
Csuti0925
2017-10-17 17:16:57
Húúú lányok, nem bírlak követni titeket, olyan nyüzsgés van itt!
Felmentem a hőm egy tized fokot, most 36,8-on álltam reggel.
Érdekes éjszakám volt: Este 8-kor már alig bírtam magammal, olyan fáradt voltam, és lefeküdtem aludni. Reggel 6-ig aludtam, mint a bunda. Egyébként nem vagyok valami jó alvó. Aztán rázott a hideg, vacogtam, a pizsamára felvettem még egy pulcsit, plusz zoknit is húztam, és még a fejem búbját is betakartam a paplannal, mert meg akartam fagyni. 25 fok meleg volt a szobában. Ehhez tudni kell, hogy ha megjön a menstruáció nekem semmilyen fájdalom, görcs nincsen. Én csak vacogok, és ráz a hideg, de ez 40 fok melegben is így van. Ja és vasárnap kellene, vagyis inkább nem kellene megjönnie. Ennyivel előtte nem szoktam fázni, csak a megelőző éjszakán.
Ráadásul majd megvesztem tegnap egész nap azért, hogy jégkrémet egyek. Felvásároltam a fél boltot, és telepakoltam a fagyót, hogy legyen mihez hozzányúlni. :D
Még egy érdekesség: pénteken amikor ballagtam hazafelé a munkából (fél óra séta), fura dolog történt. Ilyen még nem fordult elő velem. Bocsi, ha picit gusztustalanul írom le, de nem tudom szebben megfogalmazni. A puncimból egy pukkanásszerű érzéssel valami távozott belőlem. Amikor hazajöttem láttam, hogy a bugyimban olyan tojásos színű nyálkás folt volt, kb. akkora, mint amikor a hüvelyk és mutatóujjunk hegyét összetéve egy kört formázunk. De nem volt ovuláció, mert leteszteltem.
Szóval kíváncsi vagyok mi lesz ebből!
Anitacool, Kira: alakul az a görbe :)
Erikasz: én is 40 felett vagyok, és várom a csodát, tehát nem vagy ezzel egyedül. Szép teljesítmény amit produkáltatok! :) Már ezért megérdemlitek, hogy babátok legyen!
erikasz
2017-10-17 12:38:09
Köszönöm Fbara :D Niki remélem jó lesz az idözités:)
Nekem ma lassan, de biztosan ugrott egy tizedet a hőm.