Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
pirelli
2020-08-14 12:24:39

szurkolok :)
Bár mind ketten pozitív hírekről számolhatnánk be.
Csilla910930
2020-08-14 12:22:53

Nálunk vèketlenül úgy jött össze az együttlèt
hogy a termèkeny időszakba vègig meg az ovu
napján is együtt voltunk de túl sok remènyt nem
fűzök hozzá de hátha
pirelli
2020-08-14 09:02:03

Köszönjük.
Elmúlt hónapokban össze vissza görbék voltak , méhpempő szedése segíthetett , hogy ez ilyen lett. Sajnos , itt még a a termékeny időszakot a rendszer az előre jelzéstől eltolta pár nappal, így kicsit mi is csúsztunk.
Ami hivatalos csak az első nap és tegnap voltunk együtt . Ű
De reménykedek :)
Csilla910930
2020-08-14 08:48:14

Ez szuper látvány drukkolok h sikerüljön
pirelli
2020-08-14 08:22:03

Köszönöm és ami a lényeg értem is :)
Hát a rendszer már át is tette a nagy napot máshova .

csatolom.
rosie
2020-08-14 08:19:34

Pirelli....mert akkor igazolható ovuláció ha a hőesést követően legalább 3 napon keresztül folyamatos emelkedés van....a hősesés nem törvényszerű mert nem mindenkinél kerül a tüszőből kiömlő folyadék a hashártyára ami pár tizedes hősesést eredményez.
pirelli
2020-08-13 12:15:57

rosie nekem is lenne egy kérdésem ,
Mi alapján saccoltad 15. re a dátumot és miből következteted ,hogy hónap elején nem az volt ?
Ezt szeretnénk megérteni , hogy a jövőben könnyebben tudjuk értelmezni az adott havi görbét :)

előre is köszi .
pirelli
2020-08-13 12:08:22

Szia rosie !
Ez egy jó kérdés :)
Igazán , próbálok segíteni neki ahol csak tudok , meg próbálok ebből a teherből át vállalni egy picit, amit a sikertelenség okoz. Persze ő is olvasgatja a hozzászólásokat és informálódik.
De ez valahogy így alakult.
Bocsi , hogy nem tudtam egyértelműbb választ adni a kérdésere :D
rosie
2020-08-13 11:17:32

Pirelli ..én abszolút a 15.napra datálnám az ovut...szerintem ott a ciklus elején nem volt úgyhogy még abszolút esélyes ez a ciklus.

Megengedsz nekem egy kérdést? Aztán he nem szeretnél rá válaszolni nem válaszolsz de hogy hogy te vezeted ezt a hőgörbét és te fórumozol és nem a feleséged? Nem bántásból vagy piszkálódásból írom nehogy félre értsd kérlek csak annyira szokatlan :-) :-) ...az én férjem is nyomon követi az eseményeimet és benne van a ciklusfolyamataimban.....de ilyesmire ha akarnám se tudnám rávenni........DDDDDDD..tényleg pusztán csak kíváncsiságból érdeklődöm :-)
pirelli
2020-08-13 06:19:07

Köszönöm a válaszod :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!