Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kardvirag
2015-12-16 19:18:21
 
Klau hany hetes vagy most? Kitartast neked, a szep celt lassad magad elott. Gondolok Rad.

Narita majd irj ha tudsz, remelem mar mevan baboca v hamarasoan meglesz.

Üdv Csajok!
Klau84
2015-12-16 18:15:24
 
Sziasztok! Kardvirág gratula mégegyszer! Narita mizujs??meg van a bébi és most pihengetsz remélem :)
Engem valószínű nem engednek ki szülésig..kaptam tüdőérlelőt..nem jó a vizeletem és vérnyomim,a baba egyenlőre jól van.Remélem pár hétig húzzuk még!
Gondoljatok rám,Vigyázzatok magatokra!!
kardvirag
2015-12-13 22:09:43
 
Egy csop-ban megirtam a szulestortenetem, bemasolom nektek. Narota draga gondolok rad ugyesleszel! Kitartast!

Hála Istennek december 7-én este 22 órakor megszületett Kincső Hanga kislányunk, 4050 gramm és 56 cm-rel. Ekkora babára nem számítottam. smile hangulatjel Jól vagyunk, ma jöttünk haza a kórházból. Van tejcsi is, jó étvágya van a leányzónak, fél óra szopizás után alszik 4 órát is, de van amikor másfél óránként akar szopizni. Kell tanuljam még a szoptatás művészetét. Ha mellette vagyok az agyban, és arrébb fekszem, kúszik a mellem felé, olyan kis drága! Gyönyörködünk benne a férjemmel, hálás a szívem érte, legszebb ajándék az életben.
Örülök, hogy sikerült természetes úton szülni, jól is érzem magam, csak kialvatlan vagyok 5 kórházi éjszaka utan.
Vasárnap d.e.elment a nyákdugóm, éjjel 1 óra alvás után 1-kor kezdődtek a fájások, félóránként jöttek, aztán össze-vissza, 5 és 7 percre. 4.45-re értünk a kórházba, mire felértem a szülőszobára fél 6 volt, 1 ujjnyira voltam tágulva. A vajúdásom összesen 21 óra volt, ebből 16-ot voltam a kórházban, szülőszobán. Délig, 7 percenkénti fájások között lehetett pihenni kicsit. 10 óra volt kemény vajúdás, legnehezebb az utolsó 4 óra, mert oxitocint kellett adjanak a kontrakciók gyengülése miatt. Perfúziót is kaptam, hogy legyen energiám. Ez nagyon felgyorsított mindent, nem is számoltam már a perceket, 1-2-3 percenként jöttek a fájások. Férjem 3 órát volt mellettem d.u., hazakuldtem,mert kezdett rosszul lenni, annyira sajnalt. Szulesre visszahívták, de a folyosón várt. Jobb is, hogy nem jött be,szerintem elájult volna.
Kedves Doktornőm végig mellettem volt, bíztatott, segített, keményen túlórázott értünk, nagyon hálás vagyok neki és a bábának is, aki végig a gondomat viselte. egyik doki ismerősünk is be-benézett, ő is adott pár jótanácsot, hogy el tudjam viselni a kontrakciókat. 2 egyetemista lányt is hozott, akik súrolták a hátam. Este 8-kor már leskelődtek az ajtónál hogy mikor szülök, de ez már nem zavart, nagyon sokan nézték a szülést, nem érdekelt, vártam, hogy kibújjon a leányzó.
Már a "kecske" sem volt visszataszító, 2 órát voltam rajta összesen, ebből 1 óra volt a kitolás. A baba felsírt, én megnyugodtam és sírtam örömömben. Elmúlt minden szenvedés. Memutatták, kértem, hogy tegyék rám egy kicsit, meghitt pillanat volt. Nem repedtem sehol, gátvágásom van. Amíg dr.nő összevarrt mindenféléről beszéltem neki, fel voltam dobódva. smile hangulatjel Fél 12-kor hozták a babát szopizni, aztán elvitték, szülőszobán maradtam reggelig egyedül, h pihenjek, nem sokat sikerult. Nehezen teltek a kórházi napok aiatt, hogy nem tudtam aludni nappal, ejszaka a baba nem engedte. Remélem itthon már úgy lesz, hogy mikor a baba alszik, én is fogok. Elnézést a fogalmazásomért, 5 éjszakai nemalvás után csak így tudok most írni. Minden eszembe jutott, amit szülésfelkészítőn beszéltünk, a szüléstörténetetek, erőt adtak nekem. Várom majd a babás találkozót.
Akik még nem szültetek, bíztatlak titeket, nektek is sikerülni fog és meglátjátok milyen csodás érzés utána a babával. smile hangulatjel Nem is tudok másra koncentrálni, csak a kis Kincsőnkre, férjem is csodálattal bámulja a kislányunkat, rá hasonlít inkább.
Narita
2015-12-13 11:49:09
 
Júúúúúj Kardvirág:D

Gratula!! Mondtam én, hogy ügyes leszel, csak bízni kell magadban, magatokban:) Gyönyörű nagy baba lett Kincső. Jó egészséget kívánok mindőtöknek, és hogy sikerüljön hamar összeszokni, belerázódni az otthoni életetekbe!
Ha lesz időd, kedved, majd írj a szülésről és hogy hogy telnek otthon a napjaitok.

Bizony mi még mindig előtte vagyunk a dolognak, lehet nálunk is a hétfő hozza meg az eseményeket. Már mindenki kérdezget a környezetünkben, kolléganők is rám írnak, hogy na mi van már?:) Párom fél munkahelye is szurkol nekünk. De hát semmi előjel.
Tegnap este, filmnézés közben végig edzést tartott Eszter kisasszony, jó erőben van a kis drágám:)
Holnap ilyenkor már okosabb leszek, fél 8-ra kell a kórházba menni.

Klau

Megy a drukk neked is, rendben lesz minden! Úgy látszik, hétfőn mindketten kórházazunk.
kardvirag
2015-12-13 04:38:08
 
Köszönöm Lányok!

Klau jobbulast neked!

Narita Kitartast,ugyes leszel!
Anitacool
2015-12-12 23:25:05
 
Igen Narita, így már szűkül a kör :-)

Kardvirág szívből gratulálok! :-) Vigyázzatok magatokra! :-) Jó egészséget és sok boldogságot a családnak! :-)
Klau84
2015-12-12 15:57:23
 
Kardvirág gratulálok,ügyi voltál!! Én hétfőn befekszem a kórházba,a vérnyomásom nincs rendben..remélem kitalálnak már valami okosat. Narita kitartás!!
hugery
2015-12-11 23:37:09
 
Kardvirág gratulálok, jó egészséget kívánok!!! :) :) örülök a hírnek!
kardvirag
2015-12-11 18:36:47
 
December 7-én 22 órakor megszületett Kincső Hanga lányunk, 4050 gr és 56 cm. Jol vagyunk, megyek is mert keri a cicit. :)
Narita
2015-12-11 10:58:22
 
Anitacool

Gratulálok:DD Most már lehet pontosabban készülni a kis lurkóra, hogy tudjátok a nemét. Nevet néztetek ki már neki?
Tényleg nagyobb számban vannak itt a fórumon mostanában a kis fiúk:)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!