Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gyöngyvirág88
2015-11-22 19:34:46
 
Köszönjük, mi jól vagyunk :) Jó pihenést Nektek :)
Zénó szobáját én fogom dekorálni, már ki is választottam a mintákat. mackósakat találtam, amik megtetszettek, plusz felfestem a nevét a falra :)
Klau84
2015-11-22 11:59:50
 
Gyöngyvirág!
Köszönöm szépen,akkor mindenképp elmegyünk!! :)
Mi tegnap falmatricákat vettünk,szafaris,meg kisállatkás,nagyon édik :)
Remélem jól vagytok,én pihengetek, most Németországban! szépen esik a hó! :) Szombaton megyünk Győrbe,kicsit adventi vásározunk,vasárnap meg haza! Vérnyomásom változó,de nem nagyon akar 90 alá menni a második érték :( amúgy minden okés,jó ez a kis környezetváltozás :)
Vigyázzatok Magatokra!Szép hetet!! :)
Gyöngyvirág88
2015-11-22 07:03:18
 
Sziasztok, tegnap beszereztük a dolgok nagy részét, jól el is fáradtam.

Klau, azt hiszem, veled beszéltük azt a pesti boltot. Elég jó, sok mindent ott vettem meg, csak egy baja van, kis helyre bezsúfoltak ezer dolgot, nehézkes a közlekedés. De tuti babakocsijaik vannak, plédeket vettem ott, textilpelust 10-es csomagban (eddig szinte a legjobb árban, amit valaha láttam), orrszívó porszívót, kisollót. Nagyon szép babaruháik vannak, egy csomó kiságy, pelenkázó, érdemes elmenni :)
Narita
2015-11-19 07:16:14
 
Kardvirág

Nagyon drukkolok, biztosan minden rendben lesz! Bízz magadban és a babában, szépen végigcsináljátok rendben:) Próbálj minden egyes mozzanatra úgy gondolni, h közelebb visz a picurkához.

Gyöngyvirág

Köszi, remélem én is, h ha nem is kifejezetten könnyű de problémamentes szülés lesz. Próbálok fejben készülni rá, hátha tényleg számít.
Hihetetlen belegondolni, hogy odabent most már egy teljesen kész baba van:)

Szép napot mindenkinek!
kardvirag
2015-11-17 19:52:41
 
Sziasztok! Olvasgatlak titeket, amiért nem írok most már én sem gyakran. Én a 38.hétben járok, már valószínű, hogy nincs sok hátra a szülésig, amitől eléggé félek...de remélem minden rendben lesz.
Minden jót kívánok Nektek, egészséges babákat! Üdv,Kardvirág
Gyöngyvirág88
2015-11-16 17:06:32
 
Sziasztok :)

Most jöttem uh-ról.
Mensi szerint 27+6, Zénó szerint 27+2.
1092 g, mindene tökéletes. Főverőeret hallgattunk és a köldökzsinóráramlás is szuper. Méhszáj zárt, legközelebbi randi dec. 21. Jelenleg farfekvéses, de majd megbeszélem vele ezt a dolgot :) Mondta a doki, hogy még van ideje, de jó lenne, ha a következő talikor már fejjel lefelé találnánk :)

Narita, drukkolok Nektek, könnyű szülést kívánok, ha eljön az idő :)

A babaruhák megvannak, most szombaton megyünk Pestre babakocsit és pár apróságot beszerezni. Plédeket kell vennem, orrszívót, bébiőrzőt.
Az ágyneműje megjött a múlt héten, a kiságyat decemberben megkapjuk a nagybátyjától és akkor rendeljük a pelenkázót is. Szerintem elég jól állunk, nem vagyunk elkésve :) A legvégére hagyom a pipere holmikat, azok nagyrésze úgyis gyógyszertári lesz, az pedig csak ha hazajöttünk addigra kell. Kádunk megvan, pelenkázólapot az unokatesóméktól kapunk egy raklap egyéb cuccal együtt :)
Narita
2015-11-16 15:52:34
 
Sziasztok:)

Hát úgy látom, megfogyatkozott nagyon a terhességileg velem egykorú csapat... hát csak én szedek itt Béres cseppet?:)
Mindenesetre: remélem, hogy mindenki jól van és többen már esetleg otthon babáztok.

Végül is nálunk is most már bármikor jöhet a picurka, pénteken töltöm a 37. hetet.
Ma voltam az első NST vizsgálaton, kellett kb. fél óra, mire megvolt a 4 magzatmozgás a megfelelő eredményhez. Nem tudom, kinél hogy van, nálunk az én picurkám főleg délután az aktívabb, de szerencsére azért most sem kellett semmit bevetni, hogy meglegyen a szükséges "torna" mennyiség a vizsgálathoz:) Egy hét múlva kell újra menni, remélem akkor is szép görbét produkálunk.
Még ma levettek egy utolsó vizeletes és vérvételes labormintát. A múlt heti streptococcus szűrés is jó lett, illetve a kórházi 36. heti uh-on is minden rendben volt, Eszter kisasszony már fejjel lefelé fordult és kb. 2620 g.
Nagy öröm továbbá, hogy endokrin dokihoz nem kell már eljárnom, elég telefonon hetente konzultálnunk az itthon mért cukor eredményeimről a végéig. Ez most nagyon jól esik már, hogy kimarad ez a macera, mert tényleg érzi most már az ember a súlyt.

Klau

Az én unokaöcsémet is Benedeknek hívják, jó név:) Hiába nem dolgozok már a múlt héttől én is, nekem is telített mg mindig programokkal eddig, talán majd most lesz szerdától szünet, hogy nem kell vhova mennem, még vmit beszereznem. Nekem is hiányozni fog egy-két kolléga, fura volt a tudat, hogy most jó ideig nem az a közeg lesz majd a mindennapos.
A cukros terhelésnél én is úgy jártam, hogy nem akart az alja már feloldódni, de legyűrtem azért.
Nagyon helyes a képen a picurkátok:) mi is úgy jártunk anno a 16. hét környékén, hogy a méhlepény mögé volt sokszor bebújva, alig lehetett normálisan látni.
Remélem jól sikerül az utazásotok, és helyreáll a vérnyomásod is!

Gyöngyvirág

Micsoda helyes, nagy legény már Zénó baba:) Mi már nem voltunk újabb 3 v. 4Ds uh-on a 16. hét óta, szóval régen láttam már picurka pofiját... na majd hamarosan élőben:)
Ti hogy álltok az előkészületekkel, babakelengyével?

Szép napot mindenkinek!
Klau84
2015-11-13 17:41:48
 
Köszi Anita! :)
Csak hogy megint egy kicsit panaszkodjak...ma volt az utolsó munkanapom,de csak 2órát voltam bent,mert reggel levették a 24órás vérnyomásmérőt és annyira magasak lettek az értékek,hogy azonnal el kellett mennem Keszthelyre, szív uh-ra,meg EKG-re,de azokkal szerencsére minden rendben volt. Most az egyik gyógyszeremet a napi 2ről 3ra emelték,méregetnem kell folyamatosan a vérnyomást és ha nem változik,akkor 2-3 hét múlva mehetek vissza... Aztán lehet majd Kaposvárra is mennem kell a süllyedésem miatt,mert nem tudja a doki mitől lehet ennyire magas,elküldene mindenféle vizsgálatokra...mondtam oké,2hét múlva bárhova,de most hétfőn elmegyek a férjemmel Németbe és két hétig végre együtt leszünk. Nincs panaszom,tök jól vagyok,nem érzek semmi különöset,úgyhogy nagyon bosszant,hogy nem jók az eredmények...remélem pici babámnak nem lesz semmi baja...
Nagyon csendes a fórum,remélem mindenki jól van és szépen cseperedik!
Szép hétvégét!! aztán talán a munka nélkül már én se leszek olyan stresszes :)
Anitacool
2015-11-11 22:18:49
 
Klau látod ki lehetett bírni :-)
Nagyon helyes a babátok a képen! :-)
Klau84
2015-11-11 20:37:06
 
Sziasztok! na itt vagyok! Túléltem a cukros löttyöt,raktam bele citromlevet,és bár nagyon gyorsan ittam,az alján megkeményedett az a hülye cukor,úgyhogy úgy kellett megennem a végét,nem volt kellemes,de kibírható.Inni max 1-2 kortyot ihattam volna utána,de kibírtam,viszont a sétálást nem tiltották,úgyhogy elmentem a papámig. Szerencsére az eredményem jó lett. A süllyedésem viszont megint magasabb lett,most 73.Nektek volt ilyen magas? Van amelyik doki szerint,ha nincs panaszom,akkor nem kell foglalkozni vele,mert a terheseknek magasabb,másik szerint gyulladás...kicsit náthás vagyok,meg fáj a torkom,nem tudom amiatt lehet e...
Voltam Pécsen is babamozin...hát először nem látszódott a baba,mert el is bújt,meg aludt is. Sétáltam kicsit,ettem egy sütit,ittam kólát,aztán visszamentünk. Akkor már irányban volt,de a köldökzsinór pont a feje előtt volt és egyszerűen nem akarta leszedni onnan... lett pár kép,meg kaptam azért felvételt,de picit szomorú lettem. Ez a kép a legjobb,nagyon kis helyes és szerencsére nem apukája keselyű noziját örökölte :)
Nem tudom mennyire látszik:
http://kepfeltoltes.hu/view/151111/20151110_230514_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!