Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: babások segítsége a babára váróknak :)

Ebben a beszélgetésben 170 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mormi
2015-11-03 12:03:05
 
Sziasztok! Pár hete találtam rá az oldalra, nagyon tetszik. 34 éves vagyok, ez volt a harmadik próbálkozós hónapunk. Ma reggel sajnos megjött. Nem mondanám, hogy meglepett, de picit csalódott vagyok. 10 hónapja nem szedek gyógyszert, de eleinte óvszerrel védekeztünk mielőtt belevágtunk, hogy helyreálljon a ciklusom. 4 hónapja hajszál pontosan 29 naposak a ciklusaim, viszont kezdetektől hőmérőzök és ez alapján kiderült, hogy "csak" a 17.-18. napon van peteérésem. Soha nem volt semmi nőgyógyászati problémám, még csak felfázva sem voltam.
Van más jellegű problémám (emésztőszervi) így járok homeopata orvoshoz aki ajánlotta a mastodynont. Azt kb. egy hónapja szedem.
Főképpen ezzel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy volt akinek ettől nagyon erős középidős fájdalma volt? Én eddig nem igazán éreztem a peteérést, most viszont már előtte napokkal szurkált a bal petefészkem, fájt a mellem. Mensi előtt, napokkal olyan görcseim voltak, hogy aludni sem tudtam. Most elfogyott, és nem tudom vegyek-e még egy üveggel, mert ha ettől lehetett ez az egész akkor inkább kihagyom. Másrészt viszont előző hónapban voltam rákszűrésen és a doki, miután jeleztem, hogy babát tervezünk felajánlotta, hogy megnéz ultrahanggal a ciklusom alatt többször és így a 9. 13. 28. napos folliculometria alapján arra jutott, hogy nem volt peteérésem. Lehet ezért nem éreztem eddig és a mastodynontól lett volna?
A hőgörbém alapján volt emelkedés most is és előző hónapban is. (itt csak az októbert töltögettem így nem tudom csatolni a szeptemberit, de kb uaz.)
Másik, hogy amióta ezt a cseppet szedem azóta elég alacsony lett az alaphőm. Eddig 36,3 volt most meg éppen 36,0. TSH-n nem voltam, a házidokim szerint "nem indokolt".
Igazából tudom, hogy nagyon kevés ideje próbálkozunk, nem kellene görcsölni, de a szeptemberi nődokis kalandom eléggé kiborított. Semmit nem mondott azon kívül, hogy nincs peteérésem hiába kérdeztem, miért, meg hogy van-e teendő, csak annyit, hogy vezessem a hőmet és majd lesz ami lesz. Tényleg nem érdekelne ha 25 lennék de pár hónap múlva 35 leszek és egyre több bennem a feszültség.
Ha valaki szedte ezt, kérem írjon, hogy tapasztalt-e ehhez hasonlót, köszönöm.
kardvirag
2015-08-23 08:28:41
 
Anna még nagyon fiatal vagy!!! Előbb-utóbb biztos összejön a baba! :) Előtted az Élet. :)
kardvirag
2015-08-23 08:27:54
 
Szia! Elképzelhető, hogy összejött a babácska! Szerintem számíthatsz pozi tesztre. Majd írdd meg mi volt! :)
Nekem is voltak premenstruacios tuneteim azon a heten, amikor pozi lett a tesztem, a beagyazodas miatt is lehetett, azt hiszem. Üdv, Kardvirag
Annus21
2015-08-22 20:30:04
 
Sziasztok! 21 éves lány vagyok,együtt voltunk védekezés nélkül a párommal hiszen babát terveztünk. 3 hónapig próbálkoztunk de nem jött össze,és a mostani ciklusomnál,peteéréskor érdekes dolog történt velem. Eddig sose éreztem,hogy mikor van peteérésem,de akkor fehér folyásom volt,nagyon fájtak a cicijeim,pedig majdnem 2 hét volt még a menstruációmig. A jelenlegi menstruációm elmaradt,már 6 napja késik. Holnap csinálok egy terhességi tesztet,de alul érzek a bal petefészkemnél néha apró szurkálásokat és pici görcsöket. A nemvárt előtt éreztem,hogy meg fog jönni,melegem volt,és görcsöltem de végül nem jött meg. Szerintetek számíthatok terhességre? Vajon holnap pozitív lesz a tesztem? :)
előre is köszi!
ANNA :)
HnéSAnna
2015-07-14 14:52:51
 
Köszönöm a választ kedves kardvirag! :)
Végülis még "csak" a 32. napon vagyok és 25-ös tesztet csináltam, szóval még él a remény.
Bár legszívesebben minden reggel tesztelnék. :)
Most vettem 10-es tesztet is. Még meglátom kibírom-e 3 napig.
kardvirag
2015-07-14 13:27:33
 
Szerintem ha kesett, akkor jo h teszteltel. Nekem elso nap,h kesett teszteltem es halvany pozi lett.
De ismeteld meg a tesztet 2/3 nap mulva, ha nem jon meg, reggeli elso vizeletbol!
HnéSAnna
2015-07-14 13:20:39
 
Sziasztok!
Nem tudom jó témához írok-e. Egy hónapja regisztráltam az oldalra és bár nem merültem bele teljesen, az ovulációs teszteket végeztem szorgalmasan. :)
Most viszont ott tartok, hogy 4. napja késik. Csináltam reggel egy tesztet (lehet korai volt), de az egyértelmű negatív lett. Tudtommal minden rendben van velem egészségügyileg (1 hónapja megvizsgáltattam magam).
Szóval röviden ezek a körülmények.
A kérdésem az lenne, hogym mikor érdemes tesztelni legkorábban? Tudom, hogy ez nagyon változó, de hátha van egy "protokoll" erre is.
Köszönöm!!
Anna
kicsikincs
2015-03-26 08:41:36
 
Akkor jó! Köszönöm szépen! :)
Katicabogár5
2015-03-25 18:45:50
 
Igen szedhető én is szedtem őket egyben :)
kicsikincs
2015-03-25 14:27:28
 
Azt még elfelejtettem megkérdezni h a méhpempővel együtt szedhaető a MACA? Én ettem a pempőt de már elfogyott! De ebből ennyi elég volt! :P
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!