Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Mit is kapok pontosan a pénzemért?

Ebben a beszélgetésben 2 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Újdonságok az oldalon témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adminisztrátor
2012-01-27 14:44:33
 

A "Mitől egyedi a TervezettBaba.hu rendszere?" cikkben részletesen leírjuk, hogy mit tud az oldalunk.

Adminisztrátor
2011-10-26 10:34:26
 

Mit, mikor és milyen formában kapok a pénzemért? Miért fizessek valamiért, ha azt ingyen is megkapom máshol?


Néhányan feltették nekünk a fenti kérdéseket, fontos, hogy a válaszok mindenkihez eljussanak, ezért itt (is) megválaszoljuk őket.


Mit, mikor és milyen formában kapok a pénzemért?


Mit: Pontos előrejelzést az ovulációd várható időpontjára. Pontos, mert a Te egyéni adataid alapján számoljuk ki az idejét. És előzetes, azaz előre tudod az időpontot, így a termékeny napjaidra időzítheted az együttléteket. 


Mikor: Már az első nálunk töltött ciklusodban is adunk előrejelzést, de ez (mivel még nem vittél be elegendő adatot) nem a Te személyes adataidon alapszik, hanem népességi átlagértékeken. Minél több adatot viszel be, annál pontosabb lesz a becslés. A legnagyobb pontosság (kb. 95%) nagyjából a 3-4. ciklustól érhető el, ekkora gyűlik össze annyi adat rólad, hogy személyre szabott előrejelzést tudjunk adni.


Milyen formában: Mind a grafikonon, mind a naptárban színekkel jelöljük a peteérésed várható idejét, illetve a termékeny napokat.


Miért fizessek valamiért, ha azt ingyen is megkapom máshol?


Ha úgy gondolod, hogy máshol ugyanezt ingyen is megkapod, akkor természetesen ne fizess, használd az ingyenes oldalakat. Mi azonban úgy gondoljuk, hogy nincs olyan magyar nyelvű oldal, amely a Te személyes adataid alapján, tudományos módszerrel készítene személyre szabott előrejelzést és ahol szakértőknek ingyen feltehetnél kérdéseket.


Nagyon sok ingyenes, egyszerű ovulációkalkulátor elérhető az Interneten, ezek azonban nem adnak pontos előrejelzéseket, mivel áltagértékeket használnak és nem egyéni adatokat. Mivel Te itt jársz nálunk, ez alighanem annak a jele, hogy a Te saját ciklus-értékeid eltérnek az átlagostól, ezért nem estél eddig teherbe, ezért van szükséged testre szabott előrejelzésre. Ne feledd: a petesejt csak 24 órán át életképes - így az előrejelzéstben már egy nap tévedés is rengeteget számít.


 

 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!