Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Fiút vagy lányt szeretnél?

Ebben a beszélgetésben 3 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Újdonságok az oldalon témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2017-04-26 13:02:01
 
Nagyon örülnék neki, ha ebben a témában aki kisbabát vár, vagy már van babája, megosztaná a tapasztalatát, hogy hőgörbe alapján, valamint ovulációs teszt alapján melyik napon/napokon voltak együtt, és milyen nemű babájuk lesz vagy lett. Régóta foglalkoztat a Czeiczel-féle praktika, hogy valóban bevált módszer-e az, hogy ha ovu napján történik az együttlét, akkor tényleg nagyobb az esély kisfiúra, valamint ha ovu előtt történik az együttlét akkor nagyobb esély van-e lányra, valamint a hüvely ph-jának megváltoztatása ( lúgos-fiú, savas-lány) Én 18 hetes kismama vagyok, a baba nemét nem szeretnénk tudni, bízom benne, hogy kisfiúnk lesz, mert tanulmányozva a Czeiczel-praktikát, erre gyúrtunk elsőre ( azonban rendszertelenek voltak a ciklusaim, használtam ovutesztet, de nem vagyok benne 100 % biztos hogy pont ovukor voltunk-e együtt, mert napközben volt pozi az ovuteszt, este már halvány,(aznap este voltunk együtt) és másnap is halvány, az azt követő nap már nem is látszódott a 2.csík.
Adminisztrátor
2012-01-27 14:45:18
 

Ha van esetleg személyes tapasztalatod a témában, oszd meg velünk!

Adminisztrátor
2012-01-13 09:06:38
 

Van lehetőség a születendő babád nemének befolyásolására? A kérdés az orvosokat is megosztja - egy biztos: 100%-os hatékonyságú módszer nincs, de talán mégis tudsz valamit tenni az ügyben. Hogy mit, olvasd el az új cikkünkben: Fiút vagy lányt szeretnél?

 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!