Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak

Ebben a beszélgetésben 19 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Terhes vagyok! témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-08-05 09:37:54
 
AncsaPancsa
Gratulálok! :)
Érdekes ez a méhpempős dolog, mert nálam is tavaly március óta csak most jött össze májusban, abban a ciklusban, amikor méhpempőt ettem. Sajnos nem maradt meg a baba, de úgy gondolom, nagy szerepe lehetett a méhpempőnek abban, hogy eleve megtörtént a megtermékenyülés...ez is valami. :)
Amint rendbejöttek nálam a dolgok (ez a ciklus kilőve, mert épp ovus idő van, de én még mindig vérzek mióta megjött 23-án), újra elkezdem szedni. És reménykedünk. :)

A Te sztorid tényleg reménykeltő, mert ilyen kaotikus ciklusokkal is küzdenek páran, nekik adsz reményt! :)
Kérlek, ha van kedved, írd le (vagy másold be) a sztoridat a reményhozó fórumba:
https://tervezettbaba.hu/forum/mindenfele/1-terhesgorbe-2-eletkor-probalkozos-honapok-szama-3-barmi-amit-a-gorbe-feltoltoje-el-szeretne-mondani-hozzaszolasok-kizarva

...amit azért hoztam létre, hogy az erre járó várakozók tudjanak egy sor pozitív történetet olvasni mindenféle egyéb hozzászólás nélkül, csak a pozitív végkifejleteket, amiket szintén hosszú várakozás előzött meg...:)
Köszi előre is és boldog babavárást! :)
AncsaPancsa
2014-08-03 17:12:10
 
Sziasztok!

Szeretném én is megosztani veletek a történetünket, hogy bátorítsak minden babára vágyót, mindig van remény. :)

Én 2013. októberében találtam rá az oldalra, (bár igazából a párom volt az, és ő is regisztrál be) és azóta vezetem. Ekkor döntöttünk róla, hogy közel 3 év együttélés után elérkezett az idő arra, hogy bővüljön a család. Nekem már van 2 gyönyörű kisfiam az előző házasságomból, 7 és 8 évesek, a páromnak még nincs, így ebben a végre harmónikus kapcsolatban már mind a négyen nagyon vágytunk egy babára.

Az első fiam nagyon nehezen fogant meg, meddőség elleni kezelésekre is jártam, bár közvetlenül nem egy programozott ciklusban estem teherbe, hanem a sokadik utáni karácsonyi pihi időben. :) A második gyermekemre így aztán nem is számítottam, amikor az első 5 hónapos volt, azt sem tudtam nevessek-e vagy sírjak. Hirtelen 2 baba, még meg sem szoktam, hogy anya vagyok. :)

Tavaly szeptember végén újra letettem a gyógyszert és elkezdtem terhes vitamint szedni. Fogamzásgátló gyógyszer nélkül mindig nagyon össze-vissza véreztem, most is fel voltam készülve mindenre, de azért reménykedtem, hogy talán most más lesz. Hát nem lett.

A gyógyszer utáni hónapom 30 napos volt, és örültem, ezt követte egy 52 napos, ennek már kevésbé. Bár december közepéig én a hőmet nem vezettem, mert vettem egy PG 53 nevű ovulációs mini-mikroszkópom és gondoltam majd ezzel figyelem meg mikor van peteérésem, de kár volt. 1 hónapig figyeltem, hogy minden nap páfrányos vagyok, hol teljesen, hol foltokban, és számomra felfoghatatlan hogy hogy lehetett ez, így megváltam tőle és elkezdtem mérni a hőmet a következő ciklustól. Ezt az eszközt nem ajánlom személyes tapasztalataimból kifolyólag.

December közepétől hőmérőztem és egy 81 napos ciklus következett, amiből semmi nem derült ki, nyilván peteérésem sem volt.

Ezután jött a gyógyteás próbálkozás. Első félben cickafark és második félben palástfű tea, és úgy tűnt rendeződik a dolog, mivel 2 db 30 napos ciklus következett, terhesség nélkül ugyan, de már a szabályos dolgoknak is örültem. Viszont az örömöm nem tarthatott sokáig.
A legutóbbi ciklusom újra kaotikusra sikerült, és már kezdtem feladni a reményt. Az utolsó mensim május 7-én volt, azóta semmi. A hosszú ciklusom során minden hő esés egy új lehetőséget jelentett, (és volt egy pár esés ebben a 3 hónapban), de csak erre tudtam támaszkodni, akkor (is) együtt lenni a párommal utólag figyelni felmegy és fenn marad-e a hőm, hogy tényleg megtörtént-e a peteérés.

Kb. a 70 napon jártam, amikor találkoztam egy régi ismerősömmel, akiknél már több mint 10 éve nem sikerült a baba, és már mindent kipróbáltak, a beültetéseket is végigjárták eredménytelenül, végül utolsó szalmaszálként a méhpempő segítségével tavaly megfogant a pici, azóta már 3 hónapos egészséges, gyönyörű kislány. 
Gondoltam, hogy ezen nem múlhat és július 14-én elkezdtem használni a csodaszert.

Képzeljétek, 4 napra rá peteérésem volt, és augusztus 1-én, azaz most pénteken, és 2 napra rá, ma vasárnap is pozitívat teszteltem! 2,5 hete eszem a méhpempőt!  El sem hiszem, ebből a ciklusból ezt kihozni, és pont jókor voltunk együtt, ez csoda! Ez a mi csodánk!!!

Nagyon örülök, hogy ez az oldal létezik, nagyon sok segítséget nyújtott, tapasztalattal szolgált saját magamról, rengeteget tanultam belőle. És nem utolsó sorban erőt adott a 10 hónapos küzdelemben. És végre megvan az eredménye!!!

Köszönök mindent! És minden babára vágyónak nagy és boldog családot kívánok!

Egy 5 hetes nagyon boldog kismama 
Editti78
2013-05-10 07:17:56
 
Sziasztok!
2 havi ciklusgörbe vezetése után pozitív lett a tesztem!A második havi görbénél,már tudtam,hogy tévúton jártam a peteérésem időpontjával kapcsolatban.1 hét múlva megyek nőgyógyászhoz szurkoljatok,hogy minden rendben legyen.
Még egyszer köszönöm.
Adminisztrátor
2013-05-09 11:37:17
 
Kedves Kicsiila, kedves Timibaba!

Nagyon örülünk a jó híreknek!

Örülünk, hogy segíthettünk, az egész TervezettBaba stáb nevében sok boldogságot kívánok Nektek!

Szabó Petra
ügyfélszolgálat
Timibaba
2013-05-09 11:28:37
 
Ma reggel pozítiv a tesztem!Babánk lesz!:)
Köszönöm az oldalnak, nagyon sok segítséget adott!3 ciklus vezetése után sikerült megfoganni A CSODÁNKNAK!:D
kicsiila
2013-05-03 16:08:07
 
Én is szeretném megköszönni az oldalnak, hogy figyelemmel tudtam kisérni a ciklusom a hőmérséklet vezetésével. 2 hete teszteltem pozitívat, és ma voltam orvosnál, a 7.hét elején járok, mostmár elhiszem h tényleg terhes vagyok. Köszönöm!
Terézia
2013-04-26 10:40:45
 
Köszönöm az oldalnak a segítséget egy hónapja léptem be és sikerült terhes vagyok és nagyon boldog!!Köszönöm!!!
Adminisztrátor
2012-11-26 10:13:28
 
Kedves BMZS77!

Örülünk a jó hírnek és örülünk, hogy segíthettünk!
Sok boldogságot Nektek!

Üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat 
BMZS77
2012-11-24 21:27:47
 
Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak! 3 vetélés után találtam az oldalra, azt hittem már a teherbe esés sem fog menni ennyi műtét után.  Már a 2. hónap után sikerült! Köszönöm az oldalnak, hogy ilyen érthetően leírják mi miért van és hogy melyik hormon mit okoz. Igazából egy érdekes kísérletnek indult részemről de már a 13. hétben vagyok! Köszönöm még egyszer. :) Sok sikert kívánok a többi "babavárónak" is!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!