Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak

Ebben a beszélgetésben 19 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Terhes vagyok! témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Treffikutya
2016-02-16 17:48:38
 
Sajnos a mi történetünk nem úgy alakult, ahogy reméltük. Nem ebben a topicban kellene feltüntetnem, de mivel az előző bejegyzésemet itt írtam, ezért most is itt osztom meg…
November 2-án tudtuk meg, hogy ismét babát várok. A kezdeti ultrahang vizsgálatok mindent rendben lévőnek mutattak. Az első három hónap jóval nehezebb volt, mint az előző terhességem során, bár Karácsony környékén már túl voltam a hányingeres-émelygős-ólomfáradtságos időszakon. Január közepén mentünk a 14 hetes vizsgálatra, de az ultrahangon azonnal látszott, hogy a baba egyáltalán nem mozog, alig nőtt az előző vizsgálat óta, és szívhang sem volt…azt hiszem ezt hívják “missed abortion”-nek. Nagyon sokkoló volt, mert már elméletben túl voltunk a veszélyesnek tartott első trimeszteren, teljesen babavárós hangulatban voltunk: kismama rucik kimosva a szekrényben várták a növekvő pocakot, egész évi szabadság a baba érkezéshez igazítva és természetesen már bejelentettem a munkahelyemen is.
Nagyon nehéz volt elfogadni, de azt hiszem mostanra sikerült. A küret után a 3 hetes kontrollon már jól látszott, hogy beindult a peteérés, és azóta már biztos hogy volt ovuláció is, mert a hőmérsékletem szépen megy fel. A műtét utáni egy hét absztinencia után ismét próbálkozunk, az orvosom is azt mondta, hogy semmi értelme várni, sőt, általában nagyobb is az esély a terherbeesésre minél hamarabb próbálkozik az ember a vetélés után. Úgyhogy még nem adjuk fel, próbálkozunk….Sok sikert magunknak és mindenkinek!
jniki
2016-02-11 19:38:57
 
sziasztok!! Köszönöm az oldalnak! 3 hónapig próbálkoztunk, miután elkezdtem hőmérsékletet mérni, és az első hónap sikeresnek bizonyult! És az eredmény: 12 hetes ikerbabák!! :)
ilendi
2016-02-04 16:12:01
 
Sziasztok! Ezúton szeretnék köszönetet mondani a tervezettbaba.hu mögött álló szakembereknek, hogy megalkották ezt az oldalt. Óriási segítség volt számomra. Egészen januárig csak a mensimet vittem fel a rendszerbe, de januárban elkezdtem hőmérsékletet mérni, ami azonos időben jelezte az ovulációmat, mint ahogy az jelölve volt már előre a naptáramban és ehhez igazítva az együttléteket, most még csak halkan, de van egy pozitív terhességi tesztem és sok terhességi tünetem. Két hét múlva irány a doki, addig is folytatom az úszkálást az örömben. :)

Kitartást mindenkinek, aki még próbálkozik, akinek pedig összejött a baba, nekik szívből gratulálok!
Sylvi13
2015-12-22 08:33:55
 
A 8. feltöltött ciklus során fogant meg az első babánk, ma már 20 hónapos is elmúlt. Egy hónapja már nem szoptatom olyan sűrűn nappal (mint ahogy ő szerette volna), így másfél hete volt négy pecsételős vérzésem. Szeretnénk még egy babát. Ezért vagyok újra itt. :)
Bogii
2015-12-17 09:19:17
 
Sziasztok!
Én is szeretném megköszönni a TervezettBaba.hu-nak ezt a lehetőséget, a sok információt és a segítőkész szakembereket.
Mi szerettünk volna biztosra menni, így mikor hónapokkal a tervezett próbálkozás előtt elkezdtem szedni a magzatvédő vitamint, az ébredési hőmérsékletemet is mérni kezdtem. Eleinte vicces volt minden reggel egy hőmérővel a számban ébredezni, de nagyon megérte, mert mire eljött a kinézett ciklus, már pontosan tudtuk, mikorra időzítsünk. Így már az első hónapban sikerrel jártunk! :)
Eddig nem szerettük volna elkiabálni, de most már az orvosi vizsgálatok után nyugodtan mondhatom: tényleg kismama vagyok! Most kezdjük a 14. hetet és ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphattunk volna a párommal...
TTamara
2015-11-14 21:42:26
 
Köszönet az oldalnak,hogy az első havi adataimnál már látszott,hogy jóval korábban van peteérésem,mint gondoltam. A hőesés ellenére is pozitív teszttel végződött az első rögzített ciklusom. Mindenkinek csak ajánlani tudom az oldalt!
Treffikutya
2015-11-10 11:58:54
 
Köszönöm a sok okos tanácsot, minden babára készülő párnak ajánlom ezt az oldalt. Nekünk már van egy kisbabánk, de a kistestvér csak nem akart érkezni…most egy hete már biztosan tudjuk, hogy megint babát várunk!
A nagy testvér szoptatását 13 hónap után azért hagytam abba, mert a menzeszem csak nem akart visszatérni…minket meg az idő sürget, lévén én 41 vagyok, a férjem meg 51…Miután visszatért a menzeszem, a hőmérős módszerrel gyönyörűen lehetett látni, hogy van peteérés, csakhogy a ciklusaim teljesen rendszeretelek voltak, a hosszuk 25 és 32 nap között össze vissza változott, így a hőmérős előrejelzés sem állt még be 7 hónap után sem megbízhatóan. Így mi egy kis orvosi segítséget is igénybe vettünk a pontos időzítéshez, a peteérés körüli időben naponta jártam ultrahangra és vérvételre, és orvosi vezényszóra időzítettük az akciót. Közben ráadásul rengeteget utaztam tengerentúlra, így volt olyan hónap, hogy esélyünk sem volt…Viszont 7 hónap után most végre, végre, végre megint !!! Az orvosom tanácsára szedek extra progeszteront a 10. hétig, jövő héten pedig megyek ultrahangra, ha minden igaz már a szívecskéjét is hallhatjuk! Sok kitartást és babavárós örömöt kívánok mindenkinek!
KLANITA
2015-02-22 19:35:43
 
Köszönöm az oldalnak segítséget, jó hogy van egy olyan oldal ahol sok mindent meg lehet beszélni és vezetni tudjuk a görbénket.

Ma vagyok 7 hetes kismama, túl az orvosi vizsgálaton. :-) Dobog a szíve a picinek és 2015.10.12-re vagyok kiírva.

Mindenkinek jó baba várást és akinek eddig még nem sikerült annak pedig minél elöbb kivánom hogy babás legyen és sokszor nem biztos hogy a betegség van a háttérben.
Katicabogár5
2014-08-27 14:00:46
 
Tegnap voltam orvosnál és végre kijelenthettem hogy kismama vagyok. 6 hetes 6 naposak vagyunk. Köszönöm az oldalnak a sok segítséget és a lányoknak az itt a görbém fórumon a sok segítséget, reményt és bátorítást. :D Kívánom mindenkinek hogy mihamarabb írhasson ide. :D
AncsaPancsa
2014-08-05 20:17:30
 
Moha13!

Köszönöm a gratulációt! :)

Sajnálom, ami veled történt, de biztos vagyok benne, hogy újra sikerülni fog, és csatlakozhatsz a kismamik közé. :)
Ne hagyd abba a méhpempőt, nagyon jókat lehet róla olvasni és hallani, és mint látszik tényleg működik. Nem is értem, miért nem írják fel receptre, (főleg mivel nem is olcsó dolog) bár ez nekünk a legutolsó szempont, mivel a csak a baba fontos. :)
Hónapok, ... évek kellenek hogy valakihez eljusson ez az infó?!

Természetesen bemásolom a reményhozó fórumba is a történetem, és nagyon vigyázok a pocaklakómra. 1-2 hét múlva majd írok, ha beszéltem orvossal. :)

Sok szerencsét és Babót Mindannyiótoknak!

Ancsa
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!