Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Hormonproblémák?

Ebben a beszélgetésben 4 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Őszintén a meddőségről témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
marzia
2012-12-12 09:28:42
 
Kedves Petra! Először is örülök, hogy újra kezdtem a hőmérést, és az ovulációs tesztelést, mert így bebizonyosodott számomra, hogy legalábbis ebben a hónapban volt peteérésem. Viszont a luteális fázisom nagyon rövid, ez mit jelent, és mi a teendőm? Köszönöm.
marzia
2012-11-18 14:58:57
 
Köszönöm szépen, majd megnézem mindenképpen!
BAnita
2012-11-13 19:15:56
 
Szia! Én pár napja nézegettem végig a Doktor Úr videóit.
Hála' mi még messze nem tartunk itt, ahol sajnos Ti, mi 3 hónapja próbálkozunk, de szerintem nagyon fontos az orvos megválasztása, ahogy a videókban is elhangzik, Nagyon bíztató a hozzáállása, szakértelme. Elmondja a vizsgálatokat, hogy szerinte mik kellenek stb...


http://videoklinika.hu/video/dr._czeizel_a_veteles_vervonala_sejtbank

http://videoklinika.hu/video/czeizel_sejtbank_gyereket_akar_ne_adja_fel

stb....
marzia
2012-11-13 15:33:55
 
Sziasztok! Nekem már hosszabb történetem van a babaprojekt terén sajnos. :(( Másfél év természetes próbálkozás után sem sikerült teherbe esnem. :( Több viszgálatot végeztek ez irányban, de szervi problémát nem találtak egyikünknél sem. Több inszeminációs, és 2 lombik után ott tartunk, hogy a második baba megtapadt, de a 7. héten sajnos elhalt a terhességem, amit tetőzött, hogy nem távozott magától, így abortuszra kellett mennem, amit pedig sikertelenül végeztek el, mert egy darabka bent maradt, így még egyszer meg kellett ismételni. A beavatkozások során annyit tapasztaltam, hogy mindig nagyon alacsony a hormonszintem, még dupla adagos hormonkezelés mellett is alig üti a mércét. Amíg másoknak egy hormonkezelés alatt 10-13 petesejtet is leszívtak akár, addig nekem jó, ha egy kifejlődött. Ezeknek okaira nem derült fény, soha nem is vizsgálták, mi lehet az oka. Nagyon bele is fáradtam már az okok keresgélésébe, most az egyik legjobb barátnőm húzóerejére támaszkodva fogtam bele újra a házi babaprojektbe, és kezdtem el mérni a hőmet. :) Várom hasonló helyzetben lévő csevegőpartnereimet, és esetleg az orvosok válaszát, amennyiben tudnak nekem tanácsot adni, hogyan tovább, vagy mi lehet ezeknek a hátterében.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!