Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi, de mi csak márciusban fogunk bel a nagy kalandba...:) Most azért vezetem január óta, hogy lássam, mi a helyzet, érdekelt, hogy van-e rendesen ovum és normális-e a luteális fázisom. Nagyon szeretnénk babát, de a ronda visszereim meg az amúgy is problémás szívem miatt próbálunk úgy időzíteni, hogy a vége lehetőleg téli (hideg) időszakra essen, mert a nyár így simán is megvisel...így a március az első, ami legkorábban szóba jöhet. :)
A Te görbéd eddig nagyon jól néz ki...szorítok nagyon!!! :)
valaki1985
2013-02-25 08:43:48
Moha 13, nagyon jó eddig a görbéd.
Az enyém most így áll! Kiváncsian várom, mert az előző borzalmas volt ehhez képest
Moha13
2013-02-25 08:13:26
Köszi! :)
Kittina
2013-02-25 07:56:56
Moha 13, nagyon kedves vagy, köszönjük szépen!
Drukkolok Nektek! :)
Moha13
2013-02-24 11:26:32
Végre ma átrakta az ovumat oda, ahol eredetileg volt, és jól tippeltem, 1 nappal korábban, mint ahogy előre jelezte. :)
Moha13
2013-02-24 11:04:47
Kittina!
Gratulálok! :)
timcsike0718
2013-02-22 19:15:37
Én is ezt a gyógyszert kezdem ismét szedni, a kislányom is ennek segítségével sikerült. Most megint ezzel próbálkozunk, másfél év sikertelenség után. Én viszont mindenképpen mennék előtte petevezeték átjárhatóságira. Hiába a stimulálás, ha a petevezetékkel nincs minden rendben.
vercsi27
2013-02-22 19:01:33
Sziasztok! Anonima666 nekem is ezt a gyógyszert írták fel nemsokára el is kezdem. Légyszíves oszd meg a tapasztalataidat te is remélem semmi mellékhatása nem lesz. Kellemes hétvégét mindenkinek!
Kittina
2013-02-22 11:28:44
Sziasztok!
Már legalább két hete nem mértem a hőmet. De nem is nagyon volt rá szükség. Nem rég volt a születésnapom,... aznap együtt is voltunk a párommal. :)
Késett a mensim, csináltam egy tesztet, ami pozitív lett.
Elmentem az orvoshoz, azt mondta kicsit korán mentem el hozzá, de felritkulás látszódik, endometrium 13mm. :D
Kb. 2 hét múlva kell visszamennem. Addig is nagyon vigyázok magamra.
Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy mihamarabb babás legyen! :)
Sok sikert és ne stresszeljetek, ez tényleg aranyszabály. :)
Szép napot!
anonima666
2013-02-21 19:34:54
Sziasztok lányok!
Nos,elmentem egy másik nőgyógyászhoz. Az előző ugyan csinált rákszűrést és UH-t és azt mondta minden rendben,mégsem bíztam valamiért benne. Ez a doki is csinált UH-t,mondta hogy pont jókor jöttem a peteérés szempontjából. Így pár nappal ovu előtt egy tüszőm van,ami 10-11 cm jelenleg. A doki kizárta a PCO-t és a többi rendellenességet,de azért azt sem mondta hogy minden teljesen rendben van. Ugyanis a másik oldalon nem talált tüszőt. Kaptam egy Clostilbegyt nevű gyógyszert,ami besegíthet,de azt mondta,hogy ha egy éven belül nincs baba mindenképp el kell mennem hormonkezelésre és petevezeték-átjárhatóság vizsgálatra. Hát ez van :(
Köszi, de mi csak márciusban fogunk bel a nagy kalandba...:)
Most azért vezetem január óta, hogy lássam, mi a helyzet, érdekelt, hogy van-e rendesen ovum és normális-e a luteális fázisom.
Nagyon szeretnénk babát, de a ronda visszereim meg az amúgy is problémás szívem miatt próbálunk úgy időzíteni, hogy a vége lehetőleg téli (hideg) időszakra essen, mert a nyár így simán is megvisel...így a március az első, ami legkorábban szóba jöhet. :)
A Te görbéd eddig nagyon jól néz ki...szorítok nagyon!!! :)