Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hajnalk! Szerintem mutasd meg egy dokinak a grafikonod, ő mit szól hozz! Lehet, hogy valami vitamin hiányzik a szervezetedből, amit pótolnod kéne...
valaki1985
2013-03-21 10:30:10
Dokinál voltál már? Ezt lehet hogy megmutatnám neki! :S Nem hiszem hogy összefügg, mert nálunk egész éjjel nyitva van az ablak és itt sincs túl meleg
Hajnalk
2013-03-21 10:28:11
Sziasztok!
Hát ahogy elnézem ez a hónap nem az én hónapom volt.Gyanus nekem ez a fel-le görbe, liftezik itt nekem!Lehet hogy az is közre játszik hogy kályhával fűtünk és reggel amikor nézem a hőmet igen csak hideg van a lakásban!!?
Moha13
2013-03-21 10:17:37
MRitu
Köszi! :)
Úgy terveztem, hogy az elején itt járkálnék el dokihoz, hogy a férjem is velem tudjon jönni, mert egész héten dolgozik minden nap, és így az utazgatás nem jönne össze, max. egyedül járnék...viszont a vége felé és a szülést illetően Jászberényt azért néztem ki, mert megtetszett amiket olvastam róla, pl. hogy van alternatív szülőszobájuk káddal,, homeopátiával is segítenek, stb.
De most hogy így említetted, utánanézek a ceglédi szülészetnek is..:)
Nyuszifül
2013-03-21 10:16:38
MRitu! Az is meglehet.. Köszönöm :)
MRitu
2013-03-21 10:14:57
Nyuszifül nem lehet hogy valami fránya vírus bujkál benned? Jobbulást Neked! :)
Nyuszifül
2013-03-21 10:12:55
Na most már a kaja távozik is a szervezetemből.. Nem értem mi lehet a probléma.. Én nem érzem magam se idegesnek se stresszesnek.. Na mindegy.. Talán majd jobb lesz ha anglába leszünk..
Moha! Cegléden az ismerősöm is jó kezekben volt! Ott jók a dokik, és kedvesek is.. Ezt hallottam..
valaki1985
2013-03-21 10:09:33
én is most új dokihoz megyek! Más kerületben lakom mint amikor a lányommal voltam terhes, így ahhoz nem tudom menni!
MRitu
2013-03-21 10:07:47
Moha13
Ha nem ragaszkodsz Szolnokhoz, Cegléden tudok nagyon jót, az sincs Neked messze. Tesóm nála szült 10 napja, nagyon jó, normális, nem is drága, és van szuper szülésznő is mikor már ott tart az ember..
Ismerősünk is szült nála, én is átmentem hozzá és nem bántam meg , pedig Kecskemétről mászkáltunk át.