Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fentről lefelé:
A fogantatás éve
Az anya születési ideje (nap,hó, év)
Apa születési ideje (nap,hó, év)
Ha ezeket beállítottad, alatt megnyomod a kiszámítás gombot és nézed az eredményt. :)
Első oszlop: fogantasá ideje, hónaponként megy lefelé, és ott a napokat kell nézni, amikor együtt voltatok, majd mellette meg a százalékokat, és egyértelműen a kék:fiú, piros:lány. :)
krisztina84
2013-03-22 09:24:48
Szuszi,Moha,
Annyira izgalmas lett a görbétek,alig várom teszteljetek!!!!
Nagyon jó hónap ez a Március!
Nyuszifül,
Még nincs veszve semmi,ma is van esély!!!Hajrá!Londonban rossz az idö úgyis,jól esik összebújni!:-)
Moha 13,
Hol találom azt a kalkulátort,amely megjósolja a baba nemét?Én is szeretném tudni ;-)
valaki1985
2013-03-22 09:16:19
Moha13 nagyon remélem hogy nem! :S Mi az a kalkulátor! Erre kíváncsi vagyok!
Moha13
2013-03-22 09:10:12
Betty78
És hány naposak a ciklusaid?
Moha13
2013-03-22 09:07:05
Betty78
Szerintem folytasd az ovutesztelést, és eredményétől függetlenül legyetek már mostantól minden másnap együtt, úgy egyszerűen lehetetlen kikerülni...:)
HA van tojásfehérjéd, akkor lehet, hogy most van ovud...
Betty78
2013-03-22 09:02:37
Sziasztok!
Nem az első havi görbém, és ott is a menzi után tette. Akkor még nem használtam az ovu tesztet, így a grafikon alapján próbáltunk együtt lenni. Most meg semmi pedig tegnapra mutatta.:((( Lesz egyáltalán? Volt már olyan nálatok, hogy negatívat mutatott és mégis ?
Moha13
2013-03-22 08:55:26
Nyuszifül
Én minden nap jövök ide szépen görbemutogatni, meg görbéiteknézegetni, szóval ha tesztelek, tuti hogy jelzem. :)
Nyuszifül
2013-03-22 08:53:45
Moha! Véletlenek nincsenek! :) azért majd ha megcsináltad a tesztet írj! nagyon remélem neked a 2 csíkot! most mennem kell! puszi lányok :)
Moha13
2013-03-22 08:41:48
Nyuszifül
Aranyos vagy, hogy a rózsaszín előkéről én jutottam eszedbe! :D
Egyébként meg megnéztem egy kalkulátort (nem, nem a kínai fogamzásnaptárt, szerintem az hülyeség) és képzeld, valami 98% lányt mutatott azokra a napokra, amikor együtt voltunk most. :)
Érdekes, mert tesóm ezzel ellnőrizte vissza a gyerekeit és még pár embert és mindenki olyan neműnek jött ki, amilyen...
A vér megújulásán alapul vagy valami ilyesmi, ne igazán értem, magyar oldalakon nem találtam hasonlót, ez valami orosz.
Azért ma még próbáljatok meg együtt lenni...előtte lazuljatok el, stb. :)
Nyuszifül
2013-03-22 08:33:56
Moha! de aranyos vagy! én is izgulok érted nagyon! tegnap a repülő útra vettem kismama magazint. egész jó dolgokat írnak le,és volt hozzá előke rozsaszinbe. Rád gondoltam,hogy szerintem te babázódsz :-) sajnos tegnap nem tudtunk együtt lenni,vagyis de! csak a párom nem tudott elmenni. fáradtak voltunk.. de nem baj, jővőhónap nyugisabb lesz.. már 3 napja nem tudtuk megoldani.. így nem is reménykedem a hónapban már.
http://ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl
Fentről lefelé:
A fogantatás éve
Az anya születési ideje (nap,hó, év)
Apa születési ideje (nap,hó, év)
Ha ezeket beállítottad, alatt megnyomod a kiszámítás gombot és nézed az eredményt. :)
Első oszlop: fogantasá ideje, hónaponként megy lefelé, és ott a napokat kell nézni, amikor együtt voltatok, majd mellette meg a százalékokat, és egyértelműen a kék:fiú, piros:lány. :)