Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Greete
2013-07-30 17:51:40

Hát Lányok! Sikerült teljesen elkeserednem. A párom most kér időpontot a G1 intézetben konzultációra. Már meg sem várom a hónap végét.
Dia1984
2013-07-30 17:44:18

Mritu, maximal
Jó hallani másoktól is, hogy hasznos a kineziológia! Remélem hamarosan én is hasonló hírekkel tudok beszámolni Nektek! Bár, ha kézzel fogható eredménye nem is lesz, már akkor is megérte elmennem. Hihetetlenül megkönnyebbültem a beszélgetések után.
Az Aviva tornán még én is töröm a fejem. Már úgy vagyok vele, hogy bármi jöhet, ami segíthet a babásodásnak! :)
Adry03
2013-07-30 15:56:00

maximal

Ha téged az megnyugtat akkor vágj bele. De mindenképp csak ha hűvösebb lesz, de még a tél előtt. Ha jól emlékszem októbert írtál. Az még jó. Pár hétre vagy hónapra hanyagolnod kell a sportot, de szerintem érezni fogod, hogy mikor, mennyire tudod magad terhelni. Viszonylag gyors a gyógyulás és maga a beavatkozás kb. 1-2 óra. Attól függ mit találnak. Mivel lehet, hogy nálad semmit így bolygatni sem nagyon kell majd a dolgokat és akkor még gyorsabb lesz a gyógyulás. Viszont azt ne felejtsd el, hogy ez akkor is csak 1 műtét még ha kis műtét is és mint minden műtétnek itt is vannak rizikó faktorok.

Voltunk mi már mindenen csak magáig a tényleges művi beavatkozásokig nem jutottunk el. Pedig már a várólista elejéig is eljutottunk. De mivel a doki ragaszkodott volna 1 újabb műtéthez így megálljt mondtam és hagytam az egészet a csudába, mert nem láttam értelmét újra összeszabdaltatni magam. Azóta sem mentem vissza. De ha valaha még 1x ráveszem magam akkor kell keresnem 1 másik helyet és kezdeni mindent az elejétől. Ez még a mai napig nem történt meg és szerintem nem is fog még 1 jó darabig megtörténni.

maximail
2013-07-30 14:58:55

Én az egyik legjobb barátnőmön láttam, hogy szinte csodát tett vele a kineziológus...
maximail
2013-07-30 14:58:11

Adry03!

Köszönöm a választ!
Igen, én is a lábadozástól tartok. Nem vagyok egy kényes, de idgesít, ha bármi legyengít. Ráadásul elég sokat sportolok, és az is zavarna, ha azt hanyagolnom kellene.
Biztos attól is függ, mennyire viseli meg az embert, hogy mi az alap gond. Gondolom az endometriózis miatt Nálad viszonylag nagy volt a belül okozott sérülés. Az a baj, hogy ha nem vetem magam alá, akkor mindig az lenne az eszemben, hogy lehet, hogy csak ez a pici műtét a gátja a babának, és hiába várakozok. A lombikba, vagy az inszeminációba még nem vágtatok bele?
Mintha valahol azt olvastam volna, hogy az endometriózist kicsit ellensúlyozhatja a természetes progreszteron krém.
Lehet, hogy érdemes lenne elmenned egy komplett hormonvizsgálatra. Én a Mensmentisről hallottam jókat. Ha nálunk esetleg felmerül a lombik, vagy az inszem, előtte mindenképpen elmegyek hozzájuk...
MRitu
2013-07-30 14:47:28

Dia1984

Ha nem egy közeli barátom tapasztalatából láttam volna, hogy a kineziológia nem egy humbug, valószínű én sem hiszem el..de nem bántam meg, anno nagy segítséget adott.
Én az aviva tornával vagyok most így, hogy hónapok óta dilemmázom, menjek vagy ne..nem olyan eszeveszett összeg, csak nem tudom használna e..
Adry03
2013-07-30 14:14:28

maximal

Az orvos mindig meggyőző. Abban igaza van, hogy így tuti kizár mindent. Abban is, hogy ha már ott van és esetleg talál is valamit akkor azt korrigálni is tudja. Persze a gyógyulási folyamatot neked kell végigélni. Nekem is endometriózis miatt volt laparoskopiám. Tényleg nem a világ vége, de azért elég szar érzés, ha még 1 üveg vizet sem tudsz felemelni és a fürdőig vagy konyháig való eljutás kb. 1 kisebb maratonnal ér fel, mert annyira elfáradsz mire odaérsz. Akkor a gáz felszívódásáról még nem beszéltem. Nálam az is elég kellemetlen volt. Persze napról-napra jobb, de az is idő míg teljesen +gyógyulsz és még segítséggel is nagyon nehézkes az első 1-2 hét. Én is elmúltam már 33. Mi kb. 5 éve próbálkozunk. Részemről már én is átéltem és átgondoltam szinte mindent amit csak lehetett, de mára már eljutottam odáig, hogy inkább elkerülöm a felesleges orvosi dolgokat és úgy lesz ahogy hozza az élet.
Dia1984
2013-07-30 14:04:51

Bocsi, Mritu az előző kommentem kineziológusos részét Neked szántam. :)
Dia1984
2013-07-30 13:59:11

Szia Maximal!

A kineziológussal kapcsolatban én is szkeptikus voltam/vagyok, de engem is rábeszéltek. 3 alkalommal voltam nála, most 1 hónap pihi van és még megyek kétszer. Nagyon bíztató, amiket mond. És olyan dolgok között látja az összafüggést, amit teljesen kézenfekvő, de az ember lánya mégsem gondol rá. Én nagyon bízom benne, hogy segíteni fog!

A digitális ovu tesz engem is érdekelne...
maximail
2013-07-30 13:34:52

Azoktól szeretnék kérdezni, akik digitális ovutesztet használnak. Nekem a sima kis papírcsikok nem nagyon működnek valamiért. De a digitális meg elég drága. Az érdekelne, hogy ezeket korlátlan ideig lehet használni, mint pl. az ovulációs mikroszkópot (amihez szintén béna vagyok), vagy csak meghatározott alkalomkor?

Köszönöm!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!