Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Úgy érzem soha nem lesz már ovum. :-( Mióta elment a baba szeptemberben szerintem nem volt ovum. :-(
SzSLinda
2014-11-11 07:13:34
Jó reggelt! Szorítsatok! Már tegnap óta érzem, h megjön, de szerencsére semmi. Én nagyon reménykedem, a férjem szerint nem lesz baba, mart cak az ovum 1.napján voltunk együtt. Szerinteeűtek? Csak pár napot kell kibírni! Szép napot!
Amicsek
2014-11-11 06:52:02
Sziasztok lányok ,jó reggelt mindenkinek!
Èrtelmezné nekem valaki ez a görbe mennyire reményteli-e vagy sem?
Èn még ilyen zikk-zakk zipp-záros görbét nem is láttam.
Az alaphöm normális esetben 36.2,úgy látom fokozatosan kezelítek vissza ehhez az értékhez. Vagy ti mit gondoltok? Amúgy lát ebben valaki trifázist?
(Szerintem az ovum egyébként 3.án volt.)
Még lenne egy kérdésem,ha mégis sikerülne,a beágyazódásnál általában a hömérséklet visszaeshet picit,
vagy épp ellenkezöleg,emelkedik ?
Köszönöm !
Szép napot!
monika80
2014-11-11 06:24:43
jó reggelt mindenkinek
Én ma így:
Klau84
2014-11-11 06:19:00
Azt hiszem ez nem jó jel :(
Erika12
2014-11-11 05:39:39
Kiscsillag84 attol függ hol méred .A szájba,hüvelybe,végbélbe jó.Máshol nem!
Erika12
2014-11-11 05:36:51
Nega a teszt:( stagnált a hőm nem változik.Klau izgulok nagyon babás légy adja Isten.itt a görbém.
kiscsillag84
2014-11-10 23:21:01
Sziasztok, 1 hetes görbém csatolom, nálam kissé alacsonyabbak az értékek, mint nálatok! Ez rosszat jelent vagy van akinél igy a normális? Az ovu tesztem szerint most kezdek bepáfrányosodni! :) Remélem sikeres lesz ez a hónap és karácsonyra a Jézuska nekünk is + tesztet hoz! :)
Erika12
2014-11-10 23:18:36
Klanita,szelvike88,klau köszönök minden felvilágosítást. Fantasyc tünet az van,csak végeredmény nincs reggel csinálok tesztet,de a hőm változatlan 36.5 nem megy feljebb pedig menszi alig volt! Jniki82 igazad van én is gondoltam ilyesmire nehogy megzavarja a ciklusom .Olvastam ám erröl,hogy itta és rövidebb lett a luterálisa. Klau szoriiiiiiiiiitok neked a magas hőért,babás légy csajszi.Jó éjszakát mindenkinek.
Tincsi
2014-11-10 21:57:50
jniki82,
igen, nekem is szokott ilyen lenni, bár általában a menzesz előtt 2-3 nappal jelentkezik ez az érzés. De előfordult már, hogy egy héttel előtte is éreztem - érdekes módon akkor, amikor a fogamzásgátlót még szedtem, pedig ugye akkor nincs hormoningadozás és bármi ilyesmi. Mióta próbálkozunk a babával, hol van a menzesz előtt ilyen érzésem, hol nincs. Amikor van, akkor abban reménykedem, hogy inkább beágyazódási fájdogálás, aztán mindig csalódok. Úgyhogy nekem jobb, ha nem figyelek erre tudatosan.
Úgy érzem soha nem lesz már ovum. :-( Mióta elment a baba szeptemberben szerintem nem volt ovum. :-(