Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Erika12
2014-11-29 18:14:44

Kiscsillag84 Vigyázz a tornával! Csak mérsékel nem meg erőltetőt!
kiscsillag84
2014-11-29 17:39:19

Erika, úgy számoltam,h 15-16 kb., bár ez az első görbém, amit vezetek, de valószinű, h máskor is kb ilyenkor van peteérésem... Tisztasági betéten két halvány barna pötty..... ennyi történt ma, illetve még annyi,h az éjjel felkeltem, mert nagyon görcsölt a hasam, mintha a petevezetékem szét akarna szakadni ( bocs a nyers megfogalmazásért ). Pár perc volt az egész, aztán aludtam tovább. Rendszeresen járok edzőterembe és tegnap a taposón megfájdult az ölem, az a 'mindjárt megjön' érzés volt. Abba is kellett,h hagyjam. Lehet,h ennek a hatására történt az éjszakai fájdalom is......!?
Erika12
2014-11-29 16:48:42

Kiscsillag84 Neked mennyi a lutelálisod 14,16 ?
KLANITA
2014-11-29 14:29:07

szépek a görbék csajok! remélem lesz valahol baba. ;-)
én így állok szépen emelkedik. :-)
Klau84
2014-11-29 14:21:30

Erika!
Nekem minden együttléthez szívecskét rajzol :) Igen,ma jött meg a párom,de nem sokat érek vele..éjszakás volt,most alszik estig,aztán megy haverozni,nem is nálam fog aludni,holnap tutira nem kel fel délig,aztán 2-3 körül megy is vissza..szóval itt is van,meg nem is :( Nem baj,legalább csinálom az iskolás dolgaimat..meg kreatívkodok karira!
Szép hétvégét Mindenkinek!
Erika12
2014-11-29 13:59:39

Viktoria4 a leesett hőtől 5 emelkedett érték ,hát persze hogy megtörtént az ovulációd !
Erika12
2014-11-29 13:56:00

Igen Klau84 holnap kéne megjönnie .Fáj a derekam ,reggel émelyegtem hányinger,fel vagyok puffadva sok a bélgáz nálam a hasam mintha belülről húznák össze felé,a mellemhez nem lehet érni, megvan duzzadva a mellbimbóm.De ez menszi előtt is így van ,csak a hüvely szurka maradt el egyedül!Lehet hogy baba de még nem élem bele magam:)Majd holnap kiderül,megjön e,mennyi lesz a hőm ,mert nekem menszi előtt három nappal csökkenni szokott 2,3 tizedet naponta,de most ez ezidáig nem így van hanem emelkedett,örülünk nagyon!Reggelre magas hőt mindenkinek!
Erika12
2014-11-29 13:39:16

köszönöm szépen Klau és kiscsillag nagyon aranyosak vagytok.:) :):) Kiscsillag holnap megfordul felfele ne izgulj.Klau olyan a görbéd kezdetben ,mint az enyém,nézd csak meg! Ma jön a férjed? Képzeld a két együtt létet be írtam a grafikonba és szívecskét rakott már kétszer.Nem csak ovukor szokott? A méh száj tegnap és tegnapelőtt lent volt és puha mintha nagyon kicsit nyítva lett volna ,reggelre felment alig értem el vagy ovu volt megint ?Kitud erről valamit? Moha te szekértő vagy ilyen téren, mi történik ?Kérlek írj valamit ,ha ilyen téren is tájékozott vagy?
Viktória4
2014-11-29 12:27:16

Sziasztok!
Szerintetek mikor volt az ovum,vagy volt egyáltalán?
Az ovu teszt 25-én volt pozitív és 26-án éreztem bal oldalon szurkálni a petefészkem.Viszont a hőm nem akar elindulni felfelé.Ilyenkor mi van?

Amicsek! Szerintem 28-a.
Erika! Nagyon bíztató a görbéd,nagyon drukkolok,hogy fönt is maradjona hőd!
Éva1981
2014-11-29 12:07:36

Sziasztok!

Tegnap megvolt az átjárhatósági!
Sajnos mind a két petevezető átjárhatatlan, így természetes úton nem lehet baba, csak lombikkal.:(

Eddig minden vizsgálatot magánorvossal csináltattam meg, de a lombikra már nem futná.

Tudna valaki segíteni, hogy kerülhetek be egy programba ami államilag finanszírozott?!
Hol csinálnak ilyet Bp.-n?
Kb. mennyit kell várni?!
A megelőző gyógyszerelés tényleg 80-300.000 Ft.?!

Köszönöm ha válaszoltok:
Éva

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!