Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Klau84 Nagyon örülök hogy igy gondolod te is.Babáson is beszélgetünk majd,de jóóóóóóóóóóóó :D Holnap jelenkezem jó ét mindenkinek:)
Klau84
2014-11-30 19:40:16
:) nehogy megríkass,de köszönöm :) én is örülnék,ha megismerhetnélek,meg szeretném,ha babásan is beszélgetőtársak maradnánk :) Szép estét,holnap jelentkezz mindenképp!!! :)
Erika12
2014-11-30 19:13:02
Drága Klau nagyon szeretnélek megismerni személyesen is ,olyan együtt érző aranyos nő vagy ,ritka mint a fehér holló.Kívánom most ebben a ciklusban babás légy,a fenyőfa alá kerüljön az a zebrás teszt és mindenkinek aki azt szeretne!!!!!!!!!:D
Klau84
2014-11-30 18:30:15
Nekem van egy,de sajna az holnap reggelig nem érne oda :) Jó mindegy,kivárjuk a kedd reggelt!!Úgy izgulok,mintha magamért tenném :)
Orrcsepp függő vagyok,úgyhogy egyet cseppentettem..de kamillateát csinálok :)
Erika12
2014-11-30 17:51:11
Szívem ha lenne teszt jó lenne!
Erika12
2014-11-30 17:49:58
Klau Az orrod langyos enyhe sós vízzel mosd ki és meleg csalánt vagy kamillát forrázz le és ha lehet fürdés után ágyba bújva idd meg.Meglátod ez a gyógyszere a megfázásnak.Gyógyulj meg hamar!!!!!!!!!
Klau84
2014-11-30 17:47:36
És holnap reggel megy vissza a párod?Miért nem csinálsz előtte tesztet?Legalább együtt nézhetnétek meg :)
Erika12
2014-11-30 17:41:38
Klau84 Hát ő egy angyal ember!Csütörtökön hazajött,tudod én mentem dolgozni pénteken ő is felkelt reggel velem 3.30 kor főzte a kávét, bokszolta a csizmám enni való ember:D Minden nőnek ilyet kívánok!El pazaroltam 24 évet az életemből az első férjemmel ,de Isten rám tekintett, és adta őt nekem!Hálás vagyok érte!Klau a te görbéd is jól alakul,nekem is 5.nap volt az a szurka és 7. nap egy kis folt barna,9 nap puffadás néha émelygés, de nem reggel napközben meg a húzgálás mintha húznák belülről össze fele,3 napja megy a hasam de csak reggel.Néha a szívem is beindul, a mellem egész ciklus 11 napjától folyamatosan fáj bimbóm ég,alig lehet hozzá érni.
Klau84
2014-11-30 17:15:20
Erika!Milyen romantikus párod van..irigyellek!!
Köszi csajok,már kicsit jobban vagyok,de pl. mi van,ha lázas leszek,akkor gondolom reggel is magasabb a hő,tehát nem lesz reális úgy a görbe,nem?
Egész nap szurkál főleg a jobb oldalam lent..remélem ez valami jót jelent!
Kiscsillag Neked is nagyon szép a görbéd,a végén december mindenkinek szerencsét hoz :)