Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ti meg akkor ezt az ovut kihagyjatok igaz Gyongyvirag? Kepzeld nekem tegnap annyira fajt a derekam h nem tudtam mar du-an semmit csinalni csak fekudni! :-/ Hajolni sokaig nem tudok mert olyan mintha egy nagy gomboc lenne a mehemben es huzna lefele!! Ez mi lehet???
kicsikincs
2015-03-15 07:57:22
Koszonom Gyongyvirag! :-) Ez a 28. napom. Mar csak par napot kell kivarni es johet a teszt! Remelem + lesz! Annyira varom h mar ma megcsinalnam csak felo h nem mutatna meg semmit! :-)
Gyöngyvirág88
2015-03-15 07:45:30
Hajrá Kicsikincs :)
Szerintem nekem is megvolt az ovum, fájnak a cicik :)
kicsikincs
2015-03-15 07:15:41
Szep reggelt mindenkinek!
Meg mindig tartom hala... :-)
Moha13
2015-03-14 20:08:59
Fantasyc
Köszi. Igyekszem én nem bevonzani...pont a szép görbék miatt reménykedem mindig. És persze, egyszer úgyis össze fog jönni...én meg kivárom, mert ez a dolgom. Egy leendő anya nem adhatja fel csak úgy...:)
Szép a Te emelkedésed is, szorítok! :)
Fantasyc
2015-03-14 19:08:57
Lányok, én annyira szorítok Nektek!!!
Szép görbék, egyen már belőlük valami!!! :-)
Moha, Te annyira szép görbéket produkálsz mindig. Kívánom, hogy végre egy ilyennel, vagy egy kuszával pozitív tesztből gyönyörűséges babád szülessen!!! Azért még ne add fel, nem szabad bevonzani a mensit.
Én így:
Moha13
2015-03-14 17:36:28
A végére értem. Szokasos 13. dpp-s kia esés, holnap vagy holnaputan elvilegegjpn. Mar erzem...
Klau84
2015-03-14 10:29:14
Anitacool!
Köszi,megnéztem és 7-én volt pozitív,ami a 11. nap volt,úgyhogy szerintem valóban jól éreztem,hogy a 14. nap körül volt..csak nem értem azt a hőesést.Na mindegy,a kövi hónap remélem összejön végre!Kitartás Mindenkinek! :)
kicsikincs
2015-03-14 10:19:29
Aranymaszat, koszonom! :-) Sajnalom h nem sikerult ez a honapod! :-( De fel a fejjel es ujbol hajra! ;-) Harmadik napja kisse rosszul ebredek es tart is delutanig! A cickok is egyre erzekenyebbek es a hasam is tompan "fajogat" inkabb izomlaz szeru!! Mensi elott is ez szokott lenni csak a cicim nem faj olyankor!
aranymaszat87
2015-03-14 09:57:17
Sziasztok! Sajnos ez nagyon valós mensinek tűnik, és a hőm is leesett mára...:( Na de ez van! Jövő héten megyek dokihoz a hormoneredményeimmel. Majd mond rá valamit. Kicsikincs a Te görbéd viszont nekem nagyon tetszik!Nagyon szurkolok! ;)