Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dettikécske.. Ne idegeskedj.., csak pozitivan.. Milyen tesztel tesztelsz? Az én görběm elég érdekes ebbe a hónapba...
Dettikécske
2015-06-03 04:47:28
Mai Gorbem.:))) Tesztem meg mindig halvany,kezdek ideges lenni.........
Kira84
2015-06-02 23:06:01
Köszi lányok, Ma délután voltam orvosnál és azt mondta még nagyon pici 3,7mm a méhen belül,de sajnos a jobb petefészkemtől 2cm meg talált egy cisztát ami hál isten üres azt mondta csak folyadék van benne de jobb ha megnézetem.Így a héten mennem kell hüvelyi uh-ra .Remélem minden rendben lesz ma is mielőtt bementem a dokihoz úgy remegtem mint a kocsonya,és közölte vele hogy semmi cipekedés vagy házas élet hát ez így is lesz most egy ideig....
Gyöngyvirág88
2015-06-02 21:36:45
Ja, végig hozzá járt, félreérthető voltam :)
Gyöngyvirág88
2015-06-02 21:33:19
BTrixy
Egy ismerősöm küldte ezt az elérhetőséget, nála született a kisfia 4 hete :) Nagyon meg volt elégedve Vele :)
http://drfeketezoltan.hu/elerhetoseg/
Klau84
2015-06-02 20:54:59
BTrixy! Én hamarosan szeretnék győri lenni,a párom már régóta ott dolgozik.Nőgyógyászt nem tudok ajánlani,de hétfőn megyünk spermavizsgálatra,majd megírom,hogy milyen volt a doki,ha esetleg ilyen jellegű segítségre is szükségetek lesz!
Kíra,Dettikécske gratula és hajrá! :)
Dettikécske
2015-06-02 19:35:08
Holnap reggel ujra tesztelek,jo lenne ha most már erősebb lenne. Jó éjt nektek,holnap jelentkezem....:)))
Dettikécske
2015-06-02 19:34:04
Ezt olvastátok itt az oldalon? ....."A babák akkor fogannak, amikor ők is, mi is készen állunk rá. A testünk figyelésével, erősítésével, előkészítésével egy jó kis, kívánatos kuckót tudunk építeni. Megtehetjük a magunk részét. Hogy azután hátradőljünk, és bizalommal azt mondhassuk: Most már Te jössz. Jöhetsz. És jön, ha eljön az ideje. A szülővé válásunk első fontos állomása ugyanis, hogy bízzunk a születendő gyermekünk szabad akaratában....."