Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Koszi Andi a biztatast....;) szerintem is baba van...;) teszteltem de akkor halovany volt alig lathato igy kivarom a 19 nap utant...es kira gorbejet es tesztjet nezve szamolva igazolodik amit irtam h 36 ciklusnal 19 naptol,leelenoriztem a kiraen...;)))
Andi1989
2015-06-04 13:51:21
ÁÁÁ, eltűnt a hozzászólásom fele... :o
Szóval még egyszer:
Dettikécske, jó nagy türelemmel áldott meg a jóisten, én már szét teszteltem volna magam..:D De nyugi, itt biztosan baba van.:)
Gyöngyvirág88, Fantasyc, nagyon szép görbéitek vannak, hajrá.:)
Lisa74,
még ne add fel, lehetett ez a kis hőesés a beágyazódás jele is.:)
Én most megint eltűntem pár napra. Rengeteg melóm van, otthon se tudom, hova kapjak sokszor. Férjemet mostanság nem nagyon látom, most is épp Görögországban van..:( Tiszta stressz vagyok! :D
Ráadásul ma, mintha megint megjött volna... Erősebb rózsaszínes-véres valami... Nem tudom hova tenni, hiszem nemrég múlt el. Az előző hónapban is volt egy ilyen a 9-10. nap körül, de az csak egy csepp volt és vége. Most a tisztasági betét nem elég... Szerintetek?
Andi1989
2015-06-04 13:46:02
Sziasztok Csajok!
Megint alig bírlak visszaolvasni Titeket...:D
Kíra84, szívből gratulálok!!!!
Fantasyc
2015-06-04 13:34:33
Kira, nagyon örülök, nagyon vigyázz magatokra és tessék mostmár elhinni. :-) ;-)