Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Fantasyc
2015-06-08 18:08:46

Detti, tudom, hogy így kéne mérni, ahogy leírtad, de nem akarok riadót itthon. :-)
De éppen ezért szeretnék valami ovu tesztet. A mikroszkóp azért lenne kényelmesebb, mert mindig kéznél lehet és soha nem fogy el. :-)
Fantasyc
2015-06-08 18:06:09

Eddig nekem sem nézték, nemrég tudtam meg, hogy milyen fontos, szóval azért vagyok rá kíváncsi. Ilyen hasonló fontos dolgokat jó lenne összeszedni és akkor mindig kontrollálhatnám. :-)
Dettikécske
2015-06-08 18:04:22

Fnatasyc csak nekem mindig 36-5-6 szokott lenni soha nincs 37 fölött,nekem a dr nő mondta itt hogy 5 percig mérjem a csippanásig 1-2 telik el és tényleg több,meg kiis probáltam,erről már irtam a higyanyossal tiz percig mértem,a digissel ötig és ugyanannyi volt,csak most már igy mérem....a dr ur és a dr nő is azt irta itt teljesen jo a hőgörbém.....
Gyöngyvirág88
2015-06-08 18:00:08

D vitamint nekem is kellene. Mindennap 2000 NE-t szedek, de még sosem nézték :)
Fantasyc
2015-06-08 17:57:18

Gyöngyvirág, TSH, T3, T4, AntiTPO-t néznek most. Vashiányom van, azt is szeretném megnézetni, meg a D-vitamint, de nem tudom mit még... Teljes vérképet kérek. Nődoki petevezeték vizsgálatot javasolt, félek tőle, nem tudom mit csináljak....

Detti, én is csak csipogásig mérem, nem akarom a páromat felverni reggel 4-kor, de ha mindig gy mérem, akkor a hőmérséklet különbség úgyis látszik. Az én napközbeni hőm is 37.2, erre nem kell adni, sok mindentől függ. Sajna ettől még nincs babám. :-(
Gyöngyvirág88
2015-06-08 17:44:58

Én is kiveszem csippanás után, nincs neked időm azzal szórakozni, hogy fetrengjek :D Örülök, hogy kiérek a wc-ig minden reggel :D
Dettikécske
2015-06-08 17:41:58

Fantasyc az egyik ismerősőm mikroszkopp segitségével lett terhes....:))))
Dettikécske
2015-06-08 17:40:32

Fantasyc Szájban mérem,de rosszul mértem a csippanás után kivettem,és itt azt a tanácsot kaptam h, 5 percig kell mérni nem szabad csippanás után rögtön kivenni,és mivel igy kezdtem igy kell mérnem csippanás után kivenni,amugy magasabb,sőt pár napja egésznap 37,2.....hát nagyon remélem minden rendben lessz mire megyek,és már látni fogja,.....rohadtul idegesitő.....:)))
Gyöngyvirág88
2015-06-08 17:36:35

melitittye

Üdv a klubban :)
Van, akinek van köztes vérzése ovukor, nálad is ez lehet. Sok sikert és mielőbbi babásodást :)
melitittye
2015-06-08 17:33:26

Sziasztok! Eddig csak nézegettelek titeket :)
Történetem röviden: 24 éves vagyok, kisbabát szeretnénk a párommal. Kiderült PCOS vagyok,volt egy nagyobb cisztám is. áprilisban volt laparoszkópiás műtétem. Vezetem a görbémet. Most volt peteérésem "elvileg" 4.-én. De most egy két napja barnázok...:/ szerintetek mitől lehet? :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!