Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dettikécske
Egyetértek Andival, adj időt a szervezetednek.
A méregtelenítés is jó dolog, de időre akkor is szükség van.
Amúgy ha ennyire sürgős, miért csak pár hónapja hagytad abba a fogamzásgátlót? Ne vedd kötözködésnek.
Dettikécske
2015-07-24 11:08:00
Csak egy meregtelenito kurara gondoltam h kitisztuljon a fogamzasgatlo a majbol stb,,,,es peteresre valamit mert azt csapta le,,,,,,;) tulzasba nem akarok esni,,
Andi1989
2015-07-24 10:47:35
Dettikécske,
csak egy jó tanács... Ne igyál szerintem egyelőre semmilyen teákat, gyógynövényeket meg ilyeneket! Tudom, hogy szorít az idő, de hidd el, ha össze-vissza mindenfélét iszol, csak ártani fog! "Csak" néhány hónapja próbálkoztok, előtte meg fogamzásgátlót szedtél. Még egyáltalán nem állt helyre a szervezeted,mint ahogy a ciklusod is mutatja! Adj neki egy pici időt! Ezek a gyógyteák pont a hormonháztartásodra hatnak. Amíg nincs egy normális ciklusod és egy teljes legalább 2 alkalmas vérvételed egy teljes cikluson belül, addig ezekkel most csak felesleges terheled a szervezted!
Ne haragudj, ha tolakodónak tűnök a hozzászólásommal, én tényleg csak egy tanácsot szerettem volna adni.
A saját példámból indulok csak ki. Én is már mindenféle teát, gyógynövényt, vitamint, diétát kipróbáltam. De tényleg minden sz*rt... És nem ért egyik sem semmit, mert a tényleges probléma eddig rejtve volt.
Most csak kizárólag a vitamint szedek. C, E, D-t. Ennyi. Megvárom a tegnapi vérvétel eredményét, és kedden megyek vissza a dokihoz, aki így már fel fog tudni állítani egy pontos diagnózist.
:)
Dettikécske
2015-07-24 10:25:08
Akkor nem iszom ha eros a verzes,,,,,,csak peteresre keresek valamit
hugery
2015-07-24 10:18:26
Sziasztok!Dettikécske a málnalevél teát 1 naptól peteéréséig (kb 14 nap), peteéréstől (kb15 nap) 28. napig palástfü teát. És a ciklus 1 napjától ujra málnalevél tea. Összel ittam két ciklusban a hátránya, hogy nagyon erős a vérzés, előnye hogy nem görcsölt a hasam, nem kellett fájdalomcsillapitó. Próbáld ki Réti palástfű hajtás kb 500ft, málnalevél is kb 500ft volt, de sokáig elég, Herbária a gyártó. 1 teáskanál 2 dl forro viz.
Ma kiprobálom az ovulácios tesztet, vaterarol rendeltem 30/5 arányban 50ft ért db.
kukac
2015-07-24 10:18:16
Nekem is csökkent egy kicsit a hőm. Holnapra még visszamászhat, de nem érzem magam babásnak.
Az én fiam is október elejei ;)
Dettikécske
2015-07-24 08:58:36
Csajok aki itta a málnalevél teát,hogyan és mennyit ivott,medtől meddig,,,,,,?
Andi1989
2015-07-24 07:46:48
Ebben a téli gólya dologban van valami, mert nekem is sok ismerősöm van, aki szeptemberi. Hiába.. A fagyos téli időszak, karácsony, szilveszter megteszi a hatását :-D
Dettikécske
2015-07-24 07:29:30
Gyongyvirag,amugy a lanyom szeptemberben szuletet,,,,amikor mentem nagy ultrahangra ott tobb volt munkatarsammal ismerosommel talalkoztam ossze,pocakos volt mindenki,egyik volt munkatarsam mondta is,h. "Ugy latszik ez a tel megadta mindenkinek a babat";)
Dettikécske
2015-07-24 07:20:47
Nekem is kezd leesni a hom,meg ma es holnap norcolut,aztan remelem megjon,es azt is nem lessz gond,es remelem a petefeszekkel is minden rendben lesssz,,,,
Egyetértek Andival, adj időt a szervezetednek.
A méregtelenítés is jó dolog, de időre akkor is szükség van.
Amúgy ha ennyire sürgős, miért csak pár hónapja hagytad abba a fogamzásgátlót? Ne vedd kötözködésnek.