Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita veled mizu? Hogy bírod a munkát?
SZMZs olyan jó hogy itt vagy, és nem hagytál minket magunkra :-)))
Arivett07
2015-11-14 11:09:14
Hugery, Krisz nagyon szorítok nektek!!!! De jó lenne jó híreket kapni!
Arivett07
2015-11-14 11:07:36
Én is hagyományos hőmérővel mérem, nekem a nődoki mondta, hogy semmiképpen se digitálissal.
Arivett07
2015-11-14 11:06:19
Sziasztok!
Én ma így állok. Amióta mérem, még soha nem voltam ilyen magasan.
SzMZs
2015-11-14 09:21:31
Krisz, Hugery, még teljesen jók ezek a hők ;)
Kata és Frau Kriszi a 2 melegvérűnk :D
Erika én jobban bízom a hagyományos hőmérőben, mert soha nem kezd merülni és hülyeségeket mutatni :P Szájban mérek, bár az előző babámnál még hónaljban mértem és nem mutatott különbséget, csak ott könnyebben kicsúszik, közékerül a ruha, stb :)
Nyuszi, a SOTÉn biztosan mondanak rá kezelési alternatívákat, én azt gondolom ezek a teák, kiegészítő kezelésnek, vagy csak kicsi eltéréseknél hatásosak. Komolyabb progihiányra már hüvelykészítmény való, de ezt majd úgyis mondják :)
hugery
2015-11-14 09:20:41
Babanet.hu -n keresgéltem görbe minta után, éa láttam ilyen cikk-cakkosat, legalább azt tudnám egyszer, hogy képes vagyok terhesnek lenni.
Nyuszi87
2015-11-14 09:14:07
Sziasztok! Nézegetem és "irigykedem"a szép görbéket figyelve.:)Szurkolok mindenkinek.
Nálam továbbra sem jelentkezik mensi,és már nagyon szenvedek.
A párom is túl van a vizsgálatokon, és hétfőn vére megyünk vissza a SOTE -ra.
Talán többet fogok tudni ha ott leszünk, de a saját nőgyogyászom progi hiányra tippel nálam. Szerintetek ilyenkor ihatnek Lady Ciklus teát vagy cickafarkat magában.Vagy ne is próbálkozzak semmivel!?E- vitamint szedek rendszeresen de úgy látszik kevés.... tanácstalan vagyok!
hugery
2015-11-14 08:50:30
Délelött, délben, délután egy-egy csepp barnaság. Most ? Délre - estig kiderül.
hugery
2015-11-14 08:48:40
29, 28, 32, 31 naposak az elmult időszakban a ciklusok. Ilyen magasan nem jártam. 28. napnál esett vissza 36.4 re, most felette állok, remélem meg bír tapadni, és fejlödni is tud. A kaáliban nem osztódott :( A teszteléssel várok, ha magasan marad és nem jön a nemvár. Clearblue van :)
Krisz27
2015-11-14 08:35:13
Igen Hugery, ezt már a hó elején megjósoltam :).
Most már izgulok, a nemvárt napján mindig vissza szokott esni a hőm és meg is jön. Most nem esett vissza. Ha holnap is így lesz reggel csinálok tesztet. Igaz csak normál érzékenységű van itthon, de hátha már az is kimutatja.... Te mikor fogsz tesztelni? A barnázással mi újság?
SZMZs olyan jó hogy itt vagy, és nem hagytál minket magunkra :-)))