Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2015-12-17 13:00:08

Peteérés után 5-6 napon belül fel kell mennie a hőnek mert csak akkor van tüszőrepedés.
Lehet minden hónapban van peteérés,de nem biztos,hogy meg is reped arra van az,hogy fel kell mennie bizonyos időn belül.Van akinek peteérés után egyből felmegy de van,hogy csak szépen naponta vándorol fel 1 tizedet az is jó lényeg,hogy adott napon belül fel kell,hogy menjen a hő.
BKATA77
2015-12-17 12:56:21

Remélem elkapjuk a kiskatonákat:) Rajtunk nem múlik:)
Arivett07
2015-12-17 12:21:00

BKata elkaptad a "kiskatonákat"??? Nálatok most hajrà van ám!!! Apa milyen boldog lehet, mindig "munka" van :-)))
Arivett07
2015-12-17 12:13:04

Aranyosak vagytok, köszi a bíztatást, de szerintem a 10. dpon 0,6 fok hőesés nem hiszem, hogy jót jelent. De majd úgyis kiderül. Olvastam, h a 10. napon a beágyazódáskor eshet a hő, de szerintem tuti nem ennyit.
Csöpszi te pedig örülj ennek a nyugis magasan lèvő görbének!! Te biztosan haladsz a cél felè!
SzMZs
2015-12-17 11:01:10

Most nézem, hogy 37,3at írtam reggel :D Hát na, ez a kívánságom számodra Hugery :D

Holnap nyugodtan ellőheted a 2 csíkosodat, ha fent marad a hőd ;)
BKATA77
2015-12-17 09:27:10

Hugery drukkolok neked. Ha tudnád,hogy 2 csíkos akkor már tesztelni sem kellene:) Szép a görbéd szerintem tesztelhetsz egyet és akkor tudod hányadán állsz.
hugery
2015-12-17 09:20:18

Előttem volna, ha tudnám megjelenik a két csík. Kellene egy lelkiismeretes nőgyógyász :(
hugery
2015-12-17 09:18:15

Köszönöm a bíztatást! Úgy gondolom korai a teszt az én esetemben, csoda lenne 7 év nemvédekezés után :) Nem vagyok egyedül és ez erőt ad, köszi Csajok! Holnapra kiderül mit tervez az élet. Nálunk nagyon jó helye lenne egy csöppségnek.
Drukkolok mindenkinek! Kismamik jók legyenek:) :D
csöpszi
2015-12-17 09:18:01

Ha Ti mondjatok...! Hatha bejon ez a ciklus... Mi mindent megtettunk... :)
Nevergiveup eleg jol nez ki gorbed.. milyen ott a fellegekben? ;)
Hugery nagyon drukkolok, en a helyedben mar tuti ellottem volna egy tesztet.
Eprike en is ezt erzem amit Te. Jovore anyuka leszek, nincs mese :p
Eprike
2015-12-17 08:08:25

Sziasztok!
Nálam a helyzet még fura és céges kari miatt mérhetetlen lett a tegnap reggelem is.,... De akárhogy nézem is ezt a görbét ovunak se híre se hamva, és naaaagyon fura görbe...szomorú vagyok, hogy így alakult ez a hónap, így szinte tuti nem lesz meglepi babánk karira :( Na de jövőre szülök :D Ha tetszik ha nem :D

Hugery: kitartás szuperül állsz :) drukk drukk tesztelni mikor fogsz? :)

Csöpszi: az uncsi görbéd nagyon széép csak maradjon is így :D

Arivett: Holnap tuti felugrik a hőd és az még akár jót is jelenthet ;)

Nevergiveup: Jól kilőttél :D Maradj a csúcson :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!