Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az én anyukám is úgy volt velem terhes,hogy 3 hónapig menstruált,úgy látszik nagyon jönni akartam és erős voltam:) mert itt vagyok.
BKATA77
2016-03-12 13:05:31
DTKAta gratulálok :)
Arivett07
2016-03-12 13:04:12
Megjönni akkor fog a mensi, ha lezuhan a hő. De te most szèpen fent vagy, szóval nem hiszem, hogy nàlad mostanában lesz a nem várt.
Arivett07
2016-03-12 13:02:52
BorEsztike ennyi adatból én sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre.
Arivett07
2016-03-12 13:02:10
Hugery szépen haladsz te is.
Nálam nagyon úgy néz ki, hogy megvolt az ovu. Szurkált is a hasam tegnap, tegnapelőtt. Apajelölt sikeresen haza tudott jönni tegnap, épp időben. :-) Talán jókor! Nagyon szeretném.
Arivett07
2016-03-12 12:58:57
DTKata kiscsajszi???? Gratulálok!!!!
Arivett07
2016-03-12 12:57:23
Renáta rendes mensid is van? Mert 2 barátnőm is rendesen menstruált, és ezért nem tudták, hogy terhesek. Második hónapban derült ki mindegyiknèl, amikor jöttek a rosszullétek. A hőd alapján azt mondom még mindig, hogy csinálj egy tesztet.
BorESZTIKE
2016-03-12 12:52:39
Így állok. Azt kérdezni,hogy szerintetek ez jelezheti ,hogy meg fog jönni? Vagy milyen hő vagy súly ingadozásból lehet tudni?
Erika16
2016-03-12 11:51:45
Sziasztok!
Így állok!
DTKata
2016-03-12 10:59:56
Sziasztok régiek! Sziasztok újak!
Ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem.
Kb. 8-9 hétig vérezgettem mire teljesen kiürültek a bevérzések.
Aztán nagy örömöm hirtelen megint véget ért, előjött a herpeszem, ami sajnos minden éven és nem a számon... De hála az égnek mivel én már hordozó vagyok a baba megkapta az ellenanyagot. Időben kezeltem elmúlt, mire az orvoshoz eljutottam. Akkor már barnázgattam, kiderült méhszáj gyulladás, kaptam rá kúpokat, amiktől megint pecsételtem.
Szóval mindig történt eddig valami, nehogy zökkenőmentes legyen az eleje -.-
A héten voltam a magán dokimnál és kombinált genetikán. Ma vagyunk 12+5 hetesek és nagyon úgy néz ki nunink van :-) Kérdeztem, hogy változhat-e még? De a hölgy szerint ebből tuti nem lesz kuki. Kíváncsi leszek.
A progeszteront még a 14. hétig szedem, aztán annyi.
Pocakom még nincs mert a méhem még mindig hátul szórakozik, lassan már előre jöhetne:) ne csak jól lakott óvodás kinézetem legyen:D
Mariannt olvastam, hogy vérezgetett... mi lett vele?
Többiek sok erőt és egészséget + mielőbbi babásodást!