Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lanyok! Ma sajnos volt egy kis barna pecseteles, ugyhogy elmentem az ugyeletre. Fekudnom kell, amig el nem mulik.
Ami a legdurvabb, hogy egy helyett ket petezsak van!! 15 es 17 mm-esek.
Egyelore csak az egyikben latott embriot.
Remelem rendben lesznek a pottyok!! En meg kisse sokkos allapotban vagyok...
Eprike
2016-10-10 17:57:37
Sarolta, annyit még hozzáfűznék, hogy a 21. napi vérvétel az mindenkinek más, hiszen ovu függő. Ovu után 6 (+-1 nap) kell menni. Pl nekem 20. napon szokott lenni ovu így 21. napon még smemit nem lehetne látni :D
Mistimi, nekem nem tűnt fel semmi különös különbség, ha magamtól kelek vagy órára, vagy pl én sokat járok éjjel wc-re van mikor 3 szor is.
tseregelyes, számított értéket adott meg neked a rendszer 27-re, mert valamit rosszul jelöltél vagy akármi, pl keveset aludtál, alkohol, vagy nem is tudom mik vannak még ott. Így a rendszer mivel ez csak egy program nem tudta oda behúzni az ovut. A tüneted és a görbe alapján én nem gyanakodnék babaára, szerintem holnap megjön sajna a nem várt :S de tudom jó lenne, ha nem lenne igazam :) Kitartás :)
Sarolta81
2016-10-10 15:13:16
Köszi a segítséget Timi!
mistimi
2016-10-10 13:46:00
Sarolta én nekem ezeket kérte a nődoki a 3-5. napon: LH, FSH, Progeszteron, Ösztrogén, Tesztoszteron, Prolaktin, DHEAS
21. napon: LH, FSH, progeszteron, Ösztradiol
Esetleg TSH-t nézess még.
Csajok: nektek nem tűnt az fel, hogy akkor magasabb a hőtök amikor magatoktól keltek, ,mint amikor órára. Hiába van meg simán a 8 óra hétköznap is, szombat meg vasárnap 36,75 volt a hőm, ma reggel meg 36,6. Pedig 10től 6:30ig aludtam.
tseregelyes
2016-10-10 12:56:21
Sziasztok!
Ránéznétek a görbémre? már semmit sem értek :( Tutira 27-én volt ovu, uh-n figyelték. holnapra nem várom, a hőm ma reggelre lekúszott, leszakad a derekam, hányingerem van, 2 percenként "most jött meg" érzés, de semmi!! Van még remény szerintetek?
Bóbita007
2016-10-10 12:36:36
Sziasztok! :)
Ma 37,1 fájnak a fogaim egyéb semmi. :/
Sarolta81
2016-10-10 11:12:25
Sziasztok!
Bóbita kitartást Neked, lesz ott valami csak biztos lassan termelődik a hcg...
Nekem ma megjött, 4 napig barnáztam előtte így úgy döntöttem elmegyek egy vérvételre kezdetnek, hogy megnézzük mi okozhatta.
Nagyon megköszönném, ha leírnátok Nekem (tudom, hogy már legalább századjára) hogy mit érdemes megnézetni a vérből.
Köszi előre is a segítséget lányok!
ENCI77
2016-10-09 23:50:59
Köszi Eprike :) reménykedés van, de próbálom visszafogni magam és nem rápörögni túl hamar. Már kétszer túlságosan beleéltem magam! Ha nem sikerül most, veszek érzékenyebb tesztet.
Ági41
2016-10-09 22:03:53
Szia Kocserzsu!
A facebookon bejelöltelek, fekete-fehér színű profilképem van.
Messenger üzit is küldtem neked.