Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-08-09 21:25:23

Hgabesz lehet nekem a gép azért tette be, mert nekem több alkalommal volt menszi után, vagy alatt rögtön mutatok pár pld görbéket a 2016 .
Hgabesz
2017-08-09 20:58:46

Fbara, en 4-5 percig merem. Nem kell 10. Hatha az pintosabb lesz. Amugy en sem alszom sokat. Sokszor ebredek.

Erika, Mensi utan meg csak egyszer hallottam ovurol. :) orgazmus is kivalthat extra pet :)

Jazmin, hogy vagy?
Kira84
2017-08-09 16:53:31

Köszönöm a válaszokat lányok, így viszont a tényleges mérési adatot vittem be most már.. :)
erikasz
2017-08-09 15:26:08

Sziasztok csajok .Itt a görbém.
fbara90
2017-08-09 14:40:10

Köszönöm szépen, hogy utánanéztél!
Azt hiszem átváltok akkor a régi higanyos lázmérőmre. Abban még nem csalódtam. :) Az 10 percig mér. Ez a digitális csak 1 percig..
Gondolkodtam amúgy, hogy mi okozhatja az ugrálást. Lehet az is közrejátszik, hogy nem alszom ki magam eléggé.. 7-ből 5 nap csak 5 és fél órákat alszom. Bár azt olvastam, hogy a méréshez 3 óra alvás a minimum.
Hgabesz
2017-08-09 14:26:26

Fbara
Ezt ababattervezokon talaltam.
En galliumosat hasznalok sztem azok pontosabbak.

"

Cikk-cakk görbe

Fel-le ugráló hömérséklet mindkét ciklusfélben elöfordulhat, de gyakran megnyugszik a hö a luteális szakaszban az ovuláció után. 0,1 fokos hömérsékletváltozások teljesen normális ingadozásnak számítanak.

Okok és megoldások:
5 percig mérjünk digitális hömérövel, ne a jelzö hangig.
A digitális höméröben kimerülöben van az elem.
Egyes nök számára nem alkalmas a digitális hömérö. Analóg hömérö használata jobban beválhat.
Hömérsékletmérés a hüvelyben pontosabb, mint a szájban.
Zavaró tényezök kizárása, mint láz, alkohol vagy kevesebb mint 3 óra alvás.
Mindig ugyanabban az idöben mérjünk."
fbara90
2017-08-09 13:03:29

Befolyásolhatja a görbét az hogy most kicsit stresszesebb időszakon megyek át?
fbara90
2017-08-09 12:55:02

Szia! Ez az első mérős hónapom, igen. Kivettem azt a 2 kérdéses napot. Így is olyan szörnyen néz ki? :S
jázmin369
2017-08-09 12:53:03

Hgabesz nagyon szép a görbéd, szurkolok :)

Kira én is fel szoktam kelni éjszaka, főleg mosdóba megyek ki vagy inni, de nekem sem befolyásolja. Pedig van, hogy fél 5-kor kelek fel és fél 6-kor meg már mérek. Mégsem zavar be.

fbara ez a görbe elég cakkos, nagyon nagyok az ugrások benne. Az alkohol kicsit bezavarhat de nem fél fokokat, inkább csak 1-2 tizedet. Milyen hormonvizsgálaton voltál? Ez az első mérős hónapod?
fbara90
2017-08-09 11:58:47

Kedves Hgabesz!
Köszönöm szépen válaszod. Nem tudom mi okozhatja. Nem tudok róla, hogy bármilyen problémám lenne. Nőgyógyásznál nem olyan rég voltam, semmi rendhagyót nem talált, a menstruációm is rendszeres, óramű pontosságú (március közepe óta már nem szedek fog.gátlót). Nincs elvileg hormonális gondom sem. Digitális hőmérő okozhat ennyire téves mérést? Vagy inkább nyomozzak, hátha mégis csak velem van a baj?! :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!