Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én is azt használtam..de kitapasztaltam, mikor jó. Ha nem mersz, ne csináld, ezt mindenki maga érzi. Nekem bejött:-)
Katicabogár5
2014-09-19 18:32:57
Én nem merek most szexelni ráadásul hüvelyi Utrogestant használok.
Majd ha megyek a dokimhoz rákérdezek hogy lehet e nekünk. De nem is kívánom a férjem meg örül hogy "pihenhet"
szilvita
2014-09-19 14:36:20
Dzsudzsa, örülök, hogy jól vagytok:-)
Érdekes a szex, most én sem vagyok extra kívánós de ha van akkor sokkal jobb, mint nem terhesen. A fiammal nagyon kívánós voltam, az utolsó percig szexeltünk, tulképp a szülés is úgy indult meg...
Én is úgy tervezem, hjogy a kiságy mellettem legyen, de rács nélkül a felém eső oldalon, hogy ha igényeljük egymást, csak áthúzom:-) Szegény fiamat a legnagyobb baromság volt pici babaként elszeparálni külön szobába:-(
Egyébként nem olyannagy ügy ez a vásárlás, ha kinézed előre a cuccokat, ruha meg kell folyamatosan, és a babacuccokat élvezet megvenni:-) én 7 hónaposan vásároltam, elötte max egy-két bodyt vagy takarót.
Katicabogár5
2014-09-19 11:52:45
Capri majd írd meg hogy milyen a babakocsi mert mi is nézegetjük ezt a márkát. Szilvia nem írtad azt hogy milyen babakocsit rendeltél?
Ma beléptem a 11. Hétbe. Remélem lassan enyhűlnek a tünetek.
csillka
2014-09-19 11:39:50
Én is legendákat hallottam a várandóság alatti hatalmas szexéhségről. De számomra ez csak legenda maradt :))
kbettina
2014-09-19 10:56:41
köszi!:)
Sexről annyit,ha kivánod akkor persze. Na persze kivétel ha valakit a doki tilt el. Én nem kivántam.
csillka
2014-09-19 09:33:42
Kbettina,
Isten éltesse Dánielt, nagyon szép neve van. Mi nem tudunk nevet választani. :(
Ez jópofa amit irtál az ágyról :) Az a fontos, hogy a közelében legyél. Milyen szép is ez!
Én ezért gondolom, hogy nem adjunk meg neki mindent amit megadhatnánk (anyagi dolgokra gondolok) mert majd természetesnek veszi, hogy Neki mindenből a legjobb jár. A férjemet most épp erről próbálom meggyőzni, mert ő mindennel azonnal és a legdrágábbal elhalmozná.
Lányok egy másik téma, ki hogy van vele... Szex a várandósság alatt?
kbettina
2014-09-19 08:51:55
sziasztok!!
Dániel a fiam neve,és hétfőn már 5 hetes lesz.:)
Szuperkiságyról anyit hogy bár az agy jó állapotban maradt meg a nagyobbakról,de kókusz matracot kapott, méregdrágán varrattam 5 részes baldahinos ágyneműt neki( hupitörpöset), és 7 dallamot játszó zenélő elemzabáló forgót kapott.:D
Na már most az én fiam ezt mind letojja magasról,mert velem alszik.:)
Kiságyban max 1 óra,és fenn van. Mellettem meg alig ébred fel.
Nagyon szeret cicivel aludni,és fázós baba, ezért igényli a testem melegét.
Tesóit a saját ágyukba szoktattam,de vele ugy döntöttem hogy nem leszek szigorú,és ezuttal mindent másképp csinálok. Olyan gyorsan nőnek...és nem soká önnáló lesz,és akkor már nem anyát igényli majd maga mellé.
Ezért minden percet kihasználok vele. Ja és sokkal türelmesebb , nyugisabb vagyok,mint annó. Rájöttem hogy nem kell kapkpdni a házi munkával sem,mert nem olyan fontos. :)
Puszi
Dzsudzsa
2014-09-19 08:44:36
Szilvita!
Közvetlenül előtte nem előzte semmi , ami a nyálkahártyát érintette volna. Hála Istennek azóta semmi. Annyi, hogy előtte lévő nap talán nem tudtam mennyi az elég. Jól vagyok, így körbepucoltam a házon az ablakokat. Jár hozzá egy téli kert is, ami ugye csupa üveg + paprikakrémet tettem el, aminél grilleztem a paprikát a sütőben, közben forgatni stb... és estére nagyon feszült a hasam. Reggel pedig ez a barnás folyás. Lehet, hogy szerepet játszott.
Most éppen azon aggódom, hogy este kullancsot találtam a csípőm és hasam találkozásánál
:(( Szerencsére nagyon könnyen, a körmömmel ki tudtam szedni, elsőre. Így talán még nem köpködöt tele. Életem 4. kullancsa, ami pont most talált meg.
Jó hír, hogy barátnőm tegnap meglepett egy Angelsounds-dal. Kölibe kaptam. Én nem akartam venni, nem szeretném a babát ilyenekkel zavarni. Viszont már 3 hete nem hallottam a szívhangját, így tegnap este megkerestük ,és meglett!!!!!!! Így teljes nyugalomban vagyok a következő orvosi vizsgálatig :D
Lányok! Mindenkinek jó vásárlást! Én még várok vele egy kicsit. Viszont mindenki azt mondja, célszerű ezt a 2. trimeszterre időzíteni, nem hatalmas pocakkal baktatni a boltokba. Pláne nekem január-februárban a vírusok dömpingjénél.
Szilvia1980
2014-09-19 07:23:16
Sziasztok kismamik :)
Remelem mindenki jol van?!
Hmm vasarlas, En holnap toltom a 20. hetet es mult penteken megrendeltem a kisagyat, babakocsit alig vartam, hogy megjojjenek a termekek:)
Tegnap megjott a kisagy es a kiegeszitok, nem birtam ki, kibontottam a dobozt meret meg kellett nezni :) Ferjem neki is ugrott az osszerakasanak:) Legalabb jol kiszellozik, mert nagyon budos uj szaga van:D A szuperjargany babakocsi hetfon jon:) Szerdan megyek UH-ra megkerdezzuk a nemet a manocskanak es belevetem magam a vasarlasba:) mar nagyon varom! :)