Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: probléma

Ebben a beszélgetésben 70 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Hibajelzés témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikava
2012-11-05 18:00:52
 
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy miért írta ki nekem a rendszer az alábbi üzenetet: FIGYELEM! Az eddig bevitt adataidból végzett számításaink alapján az ovulációd valódi időpontja eltér a népességi átlagtól! 
Ez mit jelent? Miért? És végülis miért arra a napra tette be az ovulációt? Értem a rendszer, a program működését, csak szeretném megérteni azt is, hogy akkor miért pont arra a napra, amikor ott tulajdonképpen csak egy tized fokos emelkedések voltak? Ez mit jelent? Miért nem akkor volt, amikor a 3 tized fokos ugrás volt a 15. napon? Köszönöm előre is. Erika
Adminisztrátor
2012-10-16 20:34:57
 
Kedves Topolina!

Az aktuális ciklusodban most még csak előrejelzést látsz (tehát világos színnel vannak jelölve a termékeny napok) - ezt az előrejelzést a korábbi ciklusaidból gyűjtöttt adatok alapján tette a rendszer. Az előrejelzés helye az aktuális cikluson belül nem változik.

Ha a bevitt adatok alapján (többek között a hőmérsékleti adatok, illetve az ovulációs teszt eredmények) a rendszerünk ovulációt detektál a ciklusodban, akkor mért ovulációt jelez sötétebb színnel. Ennek helye a ciklus végéig még változhat, mivel a rendszerünk mindig a legvalószínűbb helyet jelöli.  Az algoritmus több nap hőmérsékleti adatát vizsgálja, a hőmérsékleti grafikonban peteérésre jellemző mintázatokat keres. Egy-egy ilyen minta több nap hosszúságú, tehát az ovulációt tipikusan az ovuláció után jelezzük ki az aktuális ciklusban. Mivel az ovulációs teszted ma végezted, kérünk még várj pár napot, vidd be a hőmérsékleti adatokat és nagy valószínűséggel a rendszer által jelzett mért ovuláció ideje át fog kerülni a mai napra, a pozitív teszt napjára. (És kérlek utána jelezz vissza itt, hogy valóban így történt-e!)

A rendszerünk úgy működik, hogy minden hónapban "megméri" hogy mikor volt az ovulációd, ebből ki tud számolni személyes, a te testedre jellemző adatokat - és ezek birtokában a jövőbeli ciklusokban előrejelzi az ovuláció várható időpontját. Minden új ciklusban az előrejelzett peteérési időpont a korábbi ciklusok mért ovulációs adatain alapszik.

Remélem sikerült segíteni,
szia
Szabó Petra
ügyfélszolgálat



Topolina
2012-10-16 18:23:38
 
Sziasztok Adminisztratorok!
Nem is problema,de egy kerdes.. Masodik honapja vezetem a naptarat,es a program kijeloli elore az ovulacio napjat. Viszont amikor ovu-tesztet vegeztem,az teljesen mas napon volt pozitiv es a naptarban az nem modosult.. Akkor vegulis mikor ovulalok..?? (nyilvan egyenlore a teszt a mervado!?)
Koszonettel: Topolina.
Topolina
2012-10-09 10:55:48
 
...es tenyleg!! :) a mozzilla-n mukodik,csak az internet explorer nem akarodzik..
Koszi szepen!!
Adminisztrátor
2012-10-08 16:08:06
 
Kedves Topolina!

Megnéztük, és nálunk a grafikon feletti ciklus választás jól működik. Alighanem a böngésződet frissíteni kellene.

Kérjük írd meg az ugyfelszolgalat@tervezettbaba.hu címre a böngésződ típusát és segítünk hogyan tudod frissíteni!

Üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat
TervezettBaba.hu
Topolina
2012-10-08 15:53:07
 
Sziasztok!
En a masodik honapja vezetem a naptart es most vissza akartam nezni a mult havi gorbemet,kertem is a tablazat feletti jobb felso kis lapozot,hogy a szept havi ciklus,de nem adja le.. Megneznetek,hogy miert nem sikerul?
Koszonettel, Topolina
Adminisztrátor
2012-09-04 10:15:04
 
Szia,

 megtaláltuk a hiba okát. Azért nem jelenik meg grafikon (és a naptárban adatok) mert még nem vittél be egyetlen mestruációs napot sem. A rendszerünk akkor tudja helyesen értelmezni  az általad bevitt adatokat, ha a ciklus elejét is látja. Tehát a következő ciklusodtól kezdve fognak majd megjelenni a grafikonon (és a naptárban) az adatok.

 
ebea85
2012-09-03 18:07:09
 
Üdv!
Megnéztem másik számítógéppel,és azzal se működik.Az én gépemen pedig két fajta böngésző van,internet explorer és firefox,de egyiken se tudom megnézni.
Adminisztrátor
2012-09-03 14:24:09
 
Szia,

 meg tudnád nézni kérlek egy másik számítógépen is (vagy másik böngészővel) a grafikont?

szia
Szabó Petra
ügyfélszolgálat
ebea85
2012-08-30 21:44:26
 
Az a problémám akadt,hogy nem jelenik meg se a grafikonom,se a naptárban semmi.Nem elavult a böngészőm,és engedélyezve van a javascript.Nem tudom mi más lehet a probléma,kérem segítsenek.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!