Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: másfél éve próbálkozunk

Ebben a beszélgetésben 1056 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kispele
2012-07-04 10:05:44

Mi is lassan 2 éve próbálkozunk. Nálunk sem találtak semmit!
mastodynon cseppeket szedek, aviva tornázok és voltam kineziológusnál, aki megtalálta a lelki blokkot, ami a fogantatást megakadályozta! most újra feltöltődtem reményekkel, és nagyon várjuk a pozitív terhességi tesztet!

Beus88
2012-07-03 18:43:04

Hát pedig van fájdalom is meg a folyások is jelentkeznek,úgy ahogy kell,sőt a hormonlaborom kimutatta,hogy van,meg ott is minden rendben!Hát próbálkozunk,meg ez volt az első grafikonom!És hát állítólag kell legalább 6 hónapnyi adat,hogy ki tudják számolni!!Mindenesetre próbálkozunk,hátha,meg a párom lassan megy kivizsgálásra!!!Már nagyon vágyom rá,és 2 éve semmi!! :-(
mezeisara
2012-07-02 14:15:48

Beus88 - szerintem ebben a ciklusodban nem volt peteérésed.

Ha nem lenne olyan közel a vérzéshez, akkor én is oda tenném, ahova a program jelölte neked, de így egy kicsit gyanús - bár semmi sem lehetetlen, az egyik unokatesóm mentruáció alatt esett teherbe.
Beus88
2012-06-28 06:22:51

Szia!Mi lassan 2 éve próbálkozunk,én is szinte mindent kipróbáltam,még a bükki füvesember babaváró csomagját is!most a cickafark,és a palástfű teát iszogatom hátha összejön!Én már eléggé el vagyok keseredve,hogy nem jön össze,a környezetemben pedig sorra szülnek,meg sikerül nekik! :-( Hát eléggé furcsa az első görbém,mert azt mutatja,hogy amikor megjön és tart 6-7 napig akkor van peteérésem,az utolsó napokon!lehetséges ez???Remélem ez az oldal segít megismerni jobban a ciklusom,hogy mikor van peteérésem!!!sok sikert neked is,és minden elkeseredett babára várónak!!!Ha valaki ért ehhez a grafikonhoz légyszi akkor elemezétek nekem!!Köszi!!!
borcimorci
2012-06-21 13:58:37

nekünk az első babánkra majdnem 2 évet kellett várnunnk, pedig nálunk sem volt semmi baj. most a másodikon dolgozunk, fél éve, de most mrá nem keseredek el tudom egyszer csak úgyis összejön megint

Ne add fel indiánlány! :)

indiánlány
2012-06-21 09:08:55

Már másfél éve próbálkozunk a babával és semmi eredmény. A dokim szerint teljesen rendben vagyok. Minden hónapban úgy vágok bele, hogy majd most biztosan összejön, de aztán soha nem... Talán ez az oldal majd segít. Nem tudom mit tegyek, nagyon el vagyok keseredve. Szeretnék már én is egy kisbabát.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!