Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 36564 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-10-23 19:35:02
 
Mircsi .... :S Kitartás! Mielőbbi jobbulást :(
Nevergiveup
2016-10-23 16:50:34
 
Mircsi!:( Őszintén sajnálom!:( Nem is tudok mit írni...:(
Mircsi
2016-10-23 16:43:02
 
Sziasztok.
Pénteki uh.nincs szívhang. 10. Hét
Hétfőn műszeres befejezés..
Eprike
2016-10-22 07:37:03
 
Norina teljesen megértelek! Nálam merckformin volt az első attól én is mindig a wc-n landoltam, a meforaltól viszont semmi bajom, csak mindig az első két napban szédelegtem mikor emelni kellett az adagot, de lekopogom, mintha nem is szedném :)

Úgy vélem köztünk a fórumon, jó helyen jársz, mert mind hasonló cipőben járunk és igaz egymást bíztatjuk és vígasztaljuk, de itt mindenki tudja milyen az, hogy minden hónapban a természet az ember orra alá dörgöli, hogy megint nem sikerült, megint csak kudarc a vége.

Amúgy tényleg mindig akkor jön amikor nem számít rá az ember... nálunk akkor sikerült mikor 5 év után egyik hónapban egyetlen egyszer tudtunk együtt lenni és késett és nem is gondoltam babára, mert minek... csak sajnálom, hogy nem lett vidám a vége.
Bár hiába tapasztaltam, hogy jön amikor nem számít rá az ember... ugyan úgy nehéz azóta, ugyan úgy nem vagyunk szülők még mindig.

Mind tudjuk már, hogy mit kéne és mit nem, tudjuk, hogy nem kéne stresszelni, nem kéne hőt vezetni nem kéne csinálni semmit, mégis csináljuk, mert ha egyszer valaki elhatározta, hogy gyermeket szeretne, azt nem lehet csak úgy visszavonni... Nehéz ez de nem szabad feladni soha, akkor is, ha sokszor még a fény se látszik az alagút végén.

Na de szép hétvégét mindenkinek!

Én ma így, remélem ma már tényleg jön..
Norina850225
2016-10-21 23:49:08
 
Nálam is IR-et állapítottak meg anno a kezdetek kezdetén(már nem emlékszem a pontos értékre,mert van vagy10 éve,de olyan 300 körül volt az inzulin értékem) Metfogammát utána meg Merkformint szedtem.Az egyiktől folyton szédültem,a másiktól,meg egyik percről a másikra rámjött a szapora.És mindig a leg lehetettlenebb időben és helyeken.Kb.3 éve derült ki,hogy pajzsmirigy alulműködésem van.Napi 100 mg Letroxot szedek,a diétát a munkám miatt nem igen tudom betartani.Mert nem akkor eszem mikor én akarok.De az értékeim az utolsó alkalommal viszonylag jók voltak.Azt mondta az endokrinológusom,hogy ilyen értékkel már teherbe lehet esni,nem érti miért nem sikerül.
Én se voltam soha vékony.Volt,hogy 130 kg voltam,de volt,hogy csak 70 kg.
Tudom,hogy a dokiknak könnyű erre ráfogni,hogy miért nem sikerül.De akkor is rosszul esik mikor nálam szemmel láthatóan kövérebb nőnek meg sikerül.Volt egy kollegám(nem is egy) aki 150 kg volt és pik-pakk terhes lett.Én meg sanyargattam magam a diétával.Mikor megtudtam úgy bemérgesedtem,hogy bementem az első Mc-be és ettem egy sajtburger menüt.Tudom nem kellett volna,de nagyon kivoltam akadva.Meg unom azt is,hogy folyton azzal bíztatnak,hogy akkor jön mikor nem is várom stb.De egy olyan nő,mint én és szerintem az összes velem egy cipőben járó,folyton várja.Minden hónapban mikor késik elkezdek/kezdünk reménykedni.Aztán perszre csalódás lesz a vége.És mindig azok vígasztalgatnak ezzel akiknek elég egy férfi nadrágra gondolni,már is úgy maradnak.
Blake1757
2016-10-21 22:59:06
 
Niki mennék, de 2-3 hónapos a várólista.... Ezért kerestem másikat, de eddig a megkereséseimre nem válaszolt egyik doki se. Bp-n nem tud valakki olyan dokit javasolni, aki nincs túlságosan lefoglalva?
Niki080495
2016-10-21 22:51:20
 
Blake
Szerintem tényleg menj dokihoz valahogy mert ha sikerül is a megtermékenyülés nincs ideje beágyazódni a babának egy 9napos luteálissal szerintem. :S
Blake1757
2016-10-21 22:45:18
 
Nóri, ne add fel :)
Lányok, rákérdeztem a fórum dokiknál, hogy a 9 napos luteális normális e (előfizettem a honlapon, és a hőmérséklet adataim alapján ezt írta ki ), erre azt a választ kaptam, hogy a luteális 14 nap mindig.... Azt írta érdemes lenne uh val nézetnem... Igen ám de a dokim állandóan be van táblázva.. Most mit csináljak? Ma vagyok a ciklusom 18. Napján, de az érzékeny ovutesztek szerint még mindig semmi.. Elvileg holnaptól szerdáig van termékeny időszakom...
Eprike
2016-10-21 18:43:24
 
Norina tényleg ne add fel! A doki, meg hogy ilyet mond, hogy kövéren nem lehet szülni... Hát én se vagyok nádszál sőt nagyon is sok a túlsúlyom .. És mindig csodálkoztam, hogy nálam nagyobb nőknek is van nem egy gyermekük, így nem kifejezetten maga a túlsúly a hibás sok embernél, de pl én nálam sajnos pont ez a baj... Dokim szerint a zsírsejtek ösztrogént termelnek ami okot ad a vetélésre illetve hogy nem tud megmaradni a baba. Nálam múlt nyáron diéta mellett sikerült babásodni, de akkor még nem tudtam a pajzsmirigy gondról sem így nem maradt (maradtak) velünk a pici(k). Azóta kiderült IR-em van és nálam tényleg ez a gond. Most diétázom és meforalt szedek az IR-re és máris sokat javult a ciklusom. Múlt év óta nem volt peteérésem csak clostyval. Most viszont már magától van :)

Nem tudom mennyi vizsgálatod volt, de IR-t és és pajzsmirigy hormonokat érdemes lenne még nézetni. De ha nehezen jutsz el a vizsgálatokra mindenképp javaslom a 160g-os szénhidrát diétát :) Nekem kezd beválni legalábbis a ciklusom helyre rakta :D Hátha segít neked is :)

És igen is mi cukiduci nők is tudunk szülni és lehetünk boldog anyák :D
Kedves barátnőm mellettem a példa :) Meg a sok sok boldog anyuka akiket az utcán látunk :)

Soha ne add fel, és mi itt a fórumon sok féle tanáccsal, de legfőképp tapasztalattal tudunk ellátni :D

Fel a fejjel :)
Niki080495
2016-10-21 18:34:49
 
Norina
Nekem se vált be a cickafarkfű. Én a barátcserje kapszulát ajánlom mert az rendszerezi a ciklust és segít hogy legyen peteérésed is. Próbáld ki nagyon jó vélemények vannak róla. Pont most nemrég egy másik fórumon egy nő 2hónap szedés után pozitívat tesztelt.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!