Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 60664 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-08-16 21:14:25
 
Milla köszönöm hogy megosztottad a történetet:) akkor valóban igaz az h.általában ovukor fiú születik a kolléganőd 3 fia a bizonyíték :) ezek szerint a leesős napon van általában ovu. Csak ha az ember mér reggel baromi nehéz összehozni az együttlétet ha menni kell dolgozni.
Lion jo h.elvégezteted ezeket a vizsgálatokat aztán ne aggódj minden jóra fordul és rendben leszel:)
Lion86
2019-08-16 20:42:59
 
Úgyhogy az nagyon valószínűtlen, hogy a ciszta miatt lett pozitív, inkább a pajzsmirigy miatt történt valami sz@rság, vagy mivel időnként jó magas a cukrom fehérjevizelés is közrejátszhatott. A legközelebbi vérvételnél kérek vesefunkciós vizsgálatot is, lehet ez lesz a magyarázat. Meg persze mellékvese-betegség is okoz HCG növekedést.
Lion86
2019-08-16 20:39:16
 
Köszönöm mindenkinek.
Edit, a HCG termelő ciszták rosszindulatúak, de nekem csak sima petefészekcisztám van, tele folyadékkal.
Találtam egyébként egy érdekes cikket, rendesen meglepett,
"Néhány belgyógyászati betegségnél, beszűkült veseműködés, fehérjevizelés, immunbetegség valamint pajzsmirigy alulműködés esetén is gondolni kell arra, hogy az elkészített teszt eredménye nem valós."
Egyébként én is azt hittem, hogy méhenkívüli.

Milla, felénk nem " divat ", hogy a doki mondjon bármit is :( Úgyis tudom az okát, nem tudott megrepedni a tüsző és előfordul, hogy ilyenkor nem szívódik fel, hanem egy nagy folyadékkal teli" zsákká" válik. Ezt bizonyítja a 4 mm-es nyálkahártyám is, hogy nem ovuláltam.
Jozsa85
2019-08-16 19:13:39
 
Edit!
Igen nagyon draga az orvos.Ahogy nezegettem a gyogyszer tok jo aron van, de ameg eljutok odaig.Csinalom a dietat.Kb.semmi kedvem enni,ezektol a minden mentes cuccoktol tiszta beteg vagyok.Hasmenesem van az edesitotol szoval nem mindegy mit eszek.Majd jovok a hirekkel! Jajj, lenne mar csutortok!
Milla880529
2019-08-16 19:06:38
 
Lion, mit mondott az orvos, hogy mi okozhatta, hogy cisztád lett?
Milla880529
2019-08-16 19:05:24
 
Ma beszélgettem az egyik kolleganőmmel. Neki 3 fia született és ő is hőmérőzött. Kérdezte tőlem mikor voltunk együtt (mármint előző ciklusban). Elmondtam neki, hogy aznap mielőtt leesett a hőm és azután mikor az alacsony hőmérséklet után felment a hőm, azaz ovukor. Elmondta, hogy nála úgy sikerült a 3 fiú, hogy aznap voltak együtt, amikor leesett a hő. Van rá 3 bizonyítéka. Neki így jött össze :)

Gondoltam megosztom veletek ezt a kis történetet.
Milla880529
2019-08-16 18:59:54
 
Sziszi, milyen lett az e havi görbéd?
Edit90
2019-08-16 17:35:18
 
Sziasztok!
Lion: olvastam már,hogy van olyan ciszta ami HCG-t termel. A facell,a predictor ès mèg egy harmadik teszt,plusz a labor,ahol szintèn nem 0 volt az èrtèk nem tèved mind. Sajnálom nagyon,hogy ez törtènt,de valahol gondoltam rá mèlyen belül,hogy van ott valami ami nem stimmel,hiszem már sok idő eltelt az első teszt óta,ès mèg mindig csak halvány. Èn mèhen kívülire gondoltam,de örülök,hogy legalább nem az derült ki. Ne add fel,szorítok tovább,hogy felszívódjon,ès rendbe kerüljön a ciklusod.
Pusedli:üdv köztünk:) ha rendszeres a ciklusod,az ovut èrzed is,ezek jót jelentenek. De a mostani hőgörbe nem nèz ki jól. Az eddigi èrtèkek alapján vagy nem is volt ovu,vagy nagyon nem jó a progeszteron szint. Az előző görbe viszont jól nèz ki,azt leszámítva,hogy a rendszer máshová tette az ovut,mint ahol szerinted volt. A hő mèrèsi szabályokat betartod? Előfordul sajnos,hogy èrezzük a jeleket,de mègsem sikerül az ovuláció,ha èvente 1-1 alkalommal van ilyen,az mèg normálisnak számít.
Józsa: èn is várnèk a helyedben,ez tènyleg rablás.
Sziszi: akkor kb egyszerre nem várjuk. Èn is tele vagyok programokkal,holnap mèg dolgozom,vasárnap a fèrjem szülinapját ünnepeljük nálunk lesz a buli,hètfőn lagziba megyünk:D Úgy döntöttem,hogy nem kezdem el a progit. Ha időnapelőtt elkezdenek barnázni,akkor csinálok tesztet,ès ha van rajta valami elkezdem.de ha nem barnázok tesztet sem csinálok,csak ha kèsik. Nem vettem most predictort,van otthon más fajta,már èn sem tudom,hogy higgyek e neki. Most így állok,a tegnapi nagy leesèst leszámítva a tőlem megszokott görbe.
Sziszi259
2019-08-16 17:20:49
 
Én (ha minden igaz) 20-a körülre nem várom. De mióta elment a baba ez az első menses, szóval nem tudom... :/ de a 12-13. napon volt ovud fajdom ugyanúgy. Kíváncsi vagyok... De most jönnek fel anyáék vasárnap, szerdáig maradnak, úgyhogy nincs időm gondolkodni rajta :D de nem is bánom. Nem akarom rágni a kefét. Viszont ha mégis megjön akkor újra mérek
Sziszi259
2019-08-16 17:18:46
 
Továbbra is drukkolok Lion! :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!