Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 53437 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-10-17 07:44:20
 
Jó reggelt!
Hát hiába az LH teszt, nem volt tüszőrepedés. Máskor is volt már, hogy pozitív volt, de nem ment fel a hőm. Most kicsit beleuntam a mérésbe meg tesztelésbe, még meggondolom, hogy folytassam-e.
erikasz
2018-10-17 06:54:03
 
Mimike :Nincs ott probléma a progival ...nekem a 8 ciklusnaptól görcsölgettem minden nap és lassan emelkedett és vissza is esett.. most lesz nyerő a görbéd !:)
Folyás milyen ?
Amugy a ciklus 17 napján biztos annyi volt a hőd nem mérési hiba ...vedd ki !

Mikor vissza esett 12 ciklus napján ,menni sem tudtam olyan fájdalmam volt szúrt a petefészkem ,de a folyás krémes volt ebből tudtam hogy megtörtént ..de hogy az mi volt ..nem tudom!
Mikor terhes lettem folyamatosan fájt ovu után ..majdnem minden nap a hasam húzta a görcs ,és nyilalt a hüvelyembe mintha tűket szúrkáltak volna fel !
GőVica34
2018-10-17 06:51:06
 
Sziasztok.
Lion gondoltam rá de nem csináltam.De tényleg fura volt.Nem.tudom miért szúrhatott..Most beállt a hőm.. igaz csipogáskor 36.4 volt..
mimike84
2018-10-17 06:04:09
 
Erikasz drukkolok hogy beágyazódási esés legyen!!!
Én ma igy...kezdek aggódni :( tegnap délután úgy szúrt a petefészkem mintha kést forgatnának benne, ülés és járás közben is éreztem, mindez 1-2 órát tartott aztán elmúlt. Eddig, mióta görbét nézek mindig megvolt az emelkedés, most nincs... Ha progi gond lenne akkor a többi ciklusnál is jelentkezett volna, nem?
erikasz
2018-10-17 06:02:27
 
Lion :Amugy amit Cejzer Endre mond az mind igaz ,3 hónapos korig szedhet egy nő gyulladásgátlót édesanyám is szedte ...és állandó jelleggel fejfájásra algopirint mindig fájt a feje mikor terhes volt Anettal !
Okos lány lett 3 nyelven beszél ő a negyedik a kis vakaró !:)
erikasz
2018-10-17 05:51:56
 
Lion :Ez nagyon jó hír ...óóóó... de örülök neki ,akkor a kezelést folytatod és jönni fog a bébi ,tuti !:):)
Nem hiszem hogy vírus miatt hányt ...a paradicsom savat csinál a gyereknél Ivett lányom ugyan ilyen savas ...ő is hányt a paradicsomtól !
Akkor most az emelkedésed nem ovu volt ?

Én zuhanok ...de 9 dpo beágyazódási leesés is lehet .. hát majd meglátjuk holnap mit mérek !
Itt a görbém :)
Lion86
2018-10-16 23:25:19
 
Ja az kimaradt, azt is mondta, hogy olyan szempontból szerencsés PCOS-es vagyok, hogy néha azért van peteérésem, de a kor előrehaladtával kezelés nélkül már nem jött volna össze a baba, de most szépen javulok és van esély természetes úton is.
Lion86
2018-10-16 23:20:48
 
Vica, nem csináltál tesztet? Nem tartom valószínűnek, hogy ovu lenne, de azért nem lehet teljesen kizárni. A kevesebb vérzés lehet attól, hogy most esetleg nem volt olyan vastag a nyalkahártya. Az ugrálós görbe is valami hormonális dologra utal. Ha pl. kevés az ösztrogén a ciklus elején, akkor a nyalkahártya nem tud annyira megvastagodni.

Erikasz, jobban van már a kisfiam, napközben már nem volt semmi gond. Lehet, hogy a paradicsom miatt, vagy baci bújkál benne megint.

Háromnegyed kilenckor végeztem az orvosnál. Azt mondta, sokkal szebbek a petefészkeim, nincs cisztám, és több nagyobb tüsző is volt a jobb petefészkemben, nem azok a kis apró, fejlődésben megrekedt tüszők, amikből a kis PCO-s ciszták lesznek. Kiderült az is, hogy azért nem jött meg a Norcoluttól, mert nagyon vékony a nyalkahártya, nem volt, ami leváljon. Most is csak 4 mm volt, erre is írt fel gyógyszert. Úgy döntöttem folytatom a kezelést, nem a doki, és nem is a Norcolut hibája volt, hogy nem jött meg, hanem nálam volt a bibi.
GőVica34
2018-10-16 19:28:27
 
Valami furcsát érzek..ezt eddig nem éreztem.Mensi 3.napja van de ez a 3nap irto kevés volt sokkal erösebb mensi szokott lenni most meg....na de nem ez a lényeg.A jobb oldalon nagyon szúrkál..mint mikor peteérésem van..Ez valóban lehetséges???
erikasz
2018-10-16 18:50:17
 
Liooooon :Ugy örülök hogy írtál !:)
Annak meg főleg, hogy a hőd fel emelkedett Andja a magasságos Úristen hogy azért hogy ovud legyen !:)
Hogy van a kisfiad ?
Valamit nem túlzásba evett ...olyankor szokott igy lenni a gyerek !
Ugye milyen magas a hőm... el sem hiszem.. ilyen még terhesség alatt sem volt nekem !
Egész nap mintha főznének olyan melegem van ...adja az Úr terheslegyek !:)

Melyna :Persze hogy látja a tüszőket ..mindent kérdezz meg tőle ..és a múltkori rövid lutelárist is mond el neki !
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!