Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 60044 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-07-14 08:40:52
 
R
Jozsa85
2019-07-14 08:40:05
 
Sziasztok! Holnap megyek a koriba hogy hivatalosan is kimondjak hogy nem sikerult az inszem, ami egy nagy idopocsekolas mert mindjart vege a mensimnek..Holnap akkor megprobalom az orvos valtast.Addig ebben a honapban merek hot, hogy lassam hogy rendezodikbe a ciklusom a hormonok utan..Fura ez a magas ertek.
Maryanne
2019-07-14 08:03:44
 
Edit, miért nem izgi a görbéd? Megvolt az ovu, innentől mindig izgi! :)
Edit90
2019-07-13 15:33:34
 
Sziasztok!
Margaréta de jó,hogy jelentkeztèl. :) Nagyon szurkolok nektek,majd írj,ha már tudsz valamit.
Èn így állok,ilyenkor nagyon nem izgi a görbèm.
Kira84
2019-07-13 15:29:41
 
Üdv lányok.
Ki hogy áll? erkasz, többiek?
Maryanne
2019-07-13 07:24:23
 
Sziasztok!

Anett remélem minden rendben lesz, kitartást! Málna, neked is, elhiszem hogy már szeretnél inkább túlleni az egészen és tiszta lappal kezdeni, nagyon-nagyon szorítok mindkettőtöknek, lelkileg fel kell ezt dolgozni, de próbáljatok előre tekinteni!

Lion, köszi, egyébként tényleg annyira azt éreztem, hogy nem szabad ezt a lehetőséget kihagyni, hogy ott vár rám az utolsó pindurka! :)
El se hiszem még igazán, vagy inkább annyira nem merem beleélni magam, de próbálok nem a rosszra gondolni, mert hát a gondolatnak teremtő ereje van, szóval jobb lesz ha csak a jóra gondolok! :)

Meliko, nagyon jó hír :) vigyázz magatokra! :)
Lion86
2019-07-12 16:16:41
 
Anett, Málna, rettenetesen sajnálom, hogy így alakult, nagyon rossz még olvasni is :(
Anett, ha méhenkívüli terhesség is van, akkor ezek szerint ikrek lettek volna nálad is, csak az egyik nem a méhben ágyazódott be.
Borzasztó, hogy a családod is így áll hozzá :(

Meliko, gratulálok, további problémamentes babavárást kívánok! :)

Maryanne, gratulálok neked is, csodálatos, hogy így ráéreztetek, hogy meg kell próbálni :)

Fbara, hogy vagy? Nem is emlékszem, hogy az átjárhatósági után írtál-e. Milyen vizsgálatok, eredmények vannak azóta?

Margaréta, sajnálom, hogy az első nem sikerült, drukkolok, hogy most sikerrel járjatok.
Meliko78
2019-07-12 15:42:24
 
Sziasztok ! Voltam dokinal 6,4mm a babacskám aktív szivhangal
Málna27
2019-07-12 14:18:31
 
Sziasztok! Anett nagyon sajnálom! Eszméletlen, hogy méhen kívüli terhesség gyanúja van és nem lépnek rögtön...nem tudom felfogni.
Köszönöm az érdeklődést lányok, olvastam, csak nem írtam. Sajnos meg kell műteni, már kaptam is időpontot. Kicsit azért félek a műtéttől. Nem gondoltam, hogy ez lesz a vége. De próbálok a jövőre koncentrálni, alig várom, hogy újra elkezdhessünk próbálkozni. Milyen vitaminokat, teákat ajánlotok, hogy pár hónap alatt visszanyerje a régi formáját a nyálkahártyám?

Itt vagyok, olvaslak titket és pár hónap múlva aktívan is visszatérek hozzátok. Addig is nagyon szorítok mindenkinek, remélem, hogy addigra már minél többen bavásodtok! :) Maryanne, nagyon vigyázz magatokra, boldog babavárást kívánok! :)
Anett8601
2019-07-12 13:41:54
 
Sziasztok! Régen írtam.Olvasgatlak titeket és ilyenkor olyan üresnek érzem magam....Nálam még mindig káosz.hetente járok dokihoz.A héten is voltam, vittem a véreredményem és hát úgy néz ki méhen kívüli terhesség... sürgősen vettek ott is vért és még mindig van hcg hormon,uh-on látott valamit.jövőhéten vissza kell mennem szerdán.ugyanez...nagyon félek hogy ne műtsenek meg.meg kaptam a szövettanit is,ott volt embrionális elem.háziorvos helyettes beparáztatott....hívtam egy másik dokit aki viszont azt mondta hogy addig fognak visszahívni amíg el nem tűnik a hormon.de az már jó hogy csökkent... nagyon megjárom én ezt most...szüleim testvérem nem keresnek.összevesztem anyámmal mert más fontosabb volt mint én.azóta senki sehol.teljesen egyedül maradtam.soha nem gondoltam volna.
Málna veled mi van!? hogy vagy?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!