Peteérés elősegítése Aviva-módszerrel

Kedves Julianna! 41 éves vagyok, van egy 16 éves és 6 éves ikergyermekeim. Mivel új kapcsolatban élek,,,szeretnénk közös gyermeket.Sajnos 2 évig szedtem fogamzásgátlót, abbahagyás után derült ki, hogy lecsapta a peteérést,elvékonyította a méhnyálkát, 2-szer norcoluttal kellet meghozni a mensest, az ám mérhetetlenül alacsonyra lecsapta. Petefészek működését és peteérést serkentésében szeretnék rásegíteni aviva tornával, bízom benne hogy visszafordítható a folyamat. Ebben szeretnek segítséget kérni, aviva tornára nincs alkalmam eljárni, nincs közelben.
Segítségét köszönöm.
Üdv, Edit


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Edit, az Aviva-módszer nagyon jó lenne önnek, mind a peteérésre, mind a méhnyálkahártyára jó hatással van. A könyv alapján el tud kezdeni tornázni, de ha elekad akkor javaslom, hogy skypon kérjen segítséget egy képzett oktatótól. Vagy a 4 órás foglalkozáson ha részt tud venni egyetlen alkalommal, utána már otthon is tudja végezni a gyakorlatokat, teljesen önállóan. Örömteli gyakorlást kívánok! Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Én is elmonhatom a nagy hírt, hogy 7 hónapi próbálkozás után, sikerült teherbe esnem. A weboldalatok segítségével, a pontos hőmérőzéssel és lejegyzésével meg tudtam határozni, mikor történik az ovuláció, ami az én esetemben kiderült, nem a középidőben van, hanem utána...DE segítségetekkel már az első hónapban megfogant a Kisbabánk! Most már "csak" vigyáznunk kell rá, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a következő még 8 hónapban! Köszönöm!"

Menor

Lájkolj minket!