Lehet még gyereke a férjemnek?

Tisztelt Doktor úr!
Férjemnek azzospermiat diagnosztizáltak, 2 hete megműtötték, (TESA valamint MESA) hátha tudnak spermiumot nyerni a herékből, de sajnos nem találtak semmit, pedig a herék normál méretűek. Vágtak egy darabot, amit elküldtek embriológushoz, meg patológiára, hátha abba találnak. Jelen pillanatban az eredményre várunk. Rengeteg vérvételt csináltak mint pl: genetikai vizsgálat...stb.
Mindenhonnan jó eredmény jött vissza. Az lenne a kérdésem, hogyha nem találnak a mintában sem spermiumot, akkor már semmi lehetőség nincs arra, hogy neki gyermeke legyen? Valamint mi okozhatja ezt? A mi specialistánk műtét előtt azt mondta, hogy valószínűleg dugulás egy fertőzésből adódóan. Ha viszont tényleg csak egy dugulásról van szó, akkor miért nem találtak spermiumot?
Előre is Nagyon Szépen köszönöm a válaszát.
Szép napot!
Üdvözlettel, Dóra


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Kedves Dóra!
Meg kell várni a szövettani eredményt. Annak birtokában lehet eldönteni a további teendőket.
Üdvözlettel,
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!