Szakértőnk

Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc

andrológus, urológus

www.andrologusdoktor.hu

2000-ben urológiából, 2005-ben andrológiából szakvizsgáztam. 2010-ben Európai Andrológiai Akadémián Klinikai Andrológus nemzetközi szakvizsgát tettem.

Fő érdeklődési területem az andrológia, ezen belül is a férfi meddőség kivizsgálása és kezelése.

A férfi meddőség okai között szerepelhet a hímivarsejt képzési zavarai közül a spermiumok számának csökkenése (oligozoospermia), a spermiumok teljes hiánya (azoospermia), a spermiumok alaki eltérése (teratozoospermia) vagy a hímivarsejtek ürülési eltérései.

 
Kérdezni szeretnél? Kérdés feltevéséhez regisztrálj, vagy ha már megtetted, lépj be!

Korábbi kérdések és válaszok


Tisztelt Doktor Úr!
A férjem covidos volt június 30-július 4- ig, akkor lett negatív a tesztje. Enyhe lefolyású volt, egy napig volt 38 fokos láza, két-három napig hőemelkedése. Asprin komplex forró italt szedett meg az orvos által felírt Azi Sandoz antibiotikumot. Köhögött és náthás volt, más tünete nem volt, még köhécsel egy kicsit.
Próbálkozunk a babával, de azt olvastam, h a covid rontja a spermaképet. Mennyi idő múlva próbálkozhatunk újra? Félek attól, ha ezt a hónapot mégis megpróbáljuk pár nappal a gyógyulása után (júl. 12-15 között lenne ovulációm), akkor egy esetleges megtermékenyülés ellenére is elvetélnék vagy fejlődési rendellenessége lenn a babának. Van két miómám, ami miatt sietnünk kellene a babával, de fogalmam sincs, h mit tegyünk így covid után.
Válaszát köszönöm!

A választ itt olvashatod.
 

Régebbi kérdések és válaszok

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"4 hónap próbálkozás után ma reggelre halvány pozitívat teszteltem, nagyon köszönöm az oldalnak a segítséget és persze sok sikert kívánok mindenkinek :)"

vercsi27

Lájkolj minket!