Here-visszértágulat

Jó napot Doktor Úr ! Sajnos varicocelem van bal oldali erősebb jobb oldali gyengébb , több éven keresztűl erőltetettebb testeddzést végeztem nyílvan emiatt alakult ki és az utóbbi időben nem fejlődtek úgy az izmaim mint régen lehet a tesztoszteron gyengülés miatt es erdekelne hogy ha el végeztetem a műtétet akkor vissza állhat a tesztoszteron termelődésem? A másik kérdésem pedig az hogy ha el kötik a gyengült vénát és a többi kisebb ér nem képes át venni a szerepet olyankor mi tőrténik? Köszönöm a választ előre is .


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Igen, a varicokele műtét javíthatja a tesztoszteron szintet. Néhány véna elég a vérszállításhoz, ebből nem szokott probléma lenni.
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Majdnem négy évi várakozás után fogant meg a kisbabánk. A tervezettbaba.hu-n 7 hónapig kísértem figyelemmel a ciklusomat és az ovulációs idők meghatározása is biztosan sokat segített, hogy most már én is anyuka lehetek. Jelenleg 15 hetes vagyok. Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön!"

Galagonya

Lájkolj minket!