Halványan pozitív a terhességi teszt ereménye

Kedves DRNŐ!
Írtam a dr úrnak is, de hátha ön is tud segíteni, vagy hamarabb válaszol. Mai tesztem, nagyon halvány alig látható, nem is mondanám biztosra hogy pozitív, ma elmentem nőgyógyászhoz,a nővér azt mondta a tüneteim terhesességre utalnak, pár napja szédülés, émelygés,hányinger, 1.2 hányás, a hőgörbén is a hőm nem eset le, menses nem jött meg. A nőgyógyász azt mondta, nem lát még most terhességet, vissza rendelt jövőhét csütörtökre,én pedig kétségbe vagyok esve, nem értem az egészet. itt küldöm a hőgörbém, legyen szives rátekinteni,és véleményt írni, és mikor teszteljek legközelebb, nem kikellet volna már erősen mutatnia?
VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.üdv.DETTI
https://tervezettbaba.hu/grafikon


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Kedves Dettikécske!
A görbe biztatóan néz ki. Azonban nem tudom, hány naposak szoktak lenni a ciklusai, illetve hogy szokott e kimaradni vérzése. Ha normál ciklusai szoktak lenni, akkor mindenesetre biztatóan néz ki. Viszont a terhességi tesztnek már erős pozitívnak kellene lennie. Két nappal később ismételje meg a tesztet lehetőleg egy másik típusú teszttel. Illetve nőgyógyászánál vagy háziorvosánál kérhet vérből is terhestesztet. Ami egy kicsit aggaszt, hogy hüvelyi ultrahangon már lassan látszania kellene. Reméljük jövő héten már látszani fog!

Üdvözlettel,
Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"A párom és én már egy ideje dolgozunk azon, hogy babánk legyen - eddig sajnos nem jártunk sikerrel. Most végre megtaláltam ezt az oldalt, amelyik profi módon tud nekünk segíteni."

S. Anna
Budapest

Lájkolj minket!