Fájdalmas menstruációra melyik Aviva gyakorlat ajánlott?

Kedves Julianna,
Tanfolyam elvégzése után, már egy ideje gyakorlom a tornát. Az az igazság, hogy mivel engem ez nem érint, nem emlékszem a tanfolyamról, hogy melyik gyakorlat ajánlott azoknak, akiknek nagyon fájdalmas a menstruációjuk.
Megköszönném, ha ezt megosztaná velem, több barátnőm is van, akiknek olyan szinten fájdalmas, hogy csak erős fájdalomcsillapítókon tudják átvészelni ezt a pár napot, illetve legutóbb olyat is mesélt egy lány, hogy egész hányásig jutott, annyira rosszul van ilyenkor. (A tanfolyamot nem tudják elvégezni, mert itt, Franciaországban, nincs oktató, én viszont ezt nem szeretném megtanítani nekik, csupán egy-két gyakorlatot, ha ez is segíthetne valamit.)
Köszönöm a válaszát!
Eszter


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Szirmaie, a könyv 68-ik oldalán talál gyakorlatot fájdalom enyhítésére. Ez a láblengető gyakorlat (6) és a ciklus előtt egy héttel már lehet végezni naponta. Ami még enyhíti a fájdalmat az az étkezés. Ha többségében zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz. Kerülendők a savasító élelmiszerek, kávé, buborékos, cukros, zacskós, feldolgozott készítmények. Éhgyomorra lehetőleg ne péksütemény csússzon le! :) Inkább egy smoothie. A helyes táplálkozás pozitív irányba változtatja meg a ciklus idején előálló kellemetlen problémákat, fájdalmakat.
Örömteli gyakorlást!

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Két hónapja találtam meg ezt a honlapot. Párommal augusztusban jutottunk el arra az elhatározásra, hogy szeretnénk 7 év után egy második gyermeket. Eddig nem sikerült, de az oldal segítségével ez most összejött. Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget."

Éva

Lájkolj minket!