Fájdalmaim vannak, folytathatom az Aviva tornát?

Kedves Júlianna!
Párommal kisbabát szeretnénk, ő 42 én 37 éves vagyok. 1 éve végeztek rossz citológia miatt egészségügyi kaparást amiből visszamaradt egy méhnyakgyulladás (kikezelték), majd IR-t diagnosztizáltak. Azóta, azaz 1 éve 10 napos vérzésim vannak 26 napos ciklusokkal, közti vérzéssel. Úgy tudom nem szabad végezni az Avivát a menstruáció első 2 napján, de nem tudom rám ez így vonatkozik-e, mivel nekem a menszesz a 4-6 napon a legerősebb, így én úgy gondolnám inkább ezeken a napokon hagyom ki. Jól gondolom? Ráadásul a 8-10 napon vannak a menstruációs fájdalmak, és hiába nem vérzek már erősen de ha tornázok (nemcsak Avivát), a fájdalom felerősödik, néha hányingerem is lesz. Erőltessem a tornát ilyenkor, vagy inkább pihenjek? Az utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy az IR miatt futni is szoktam, ez befolyásolja-e az Aviva hatékonyságát?
Válaszát előre is köszönöm!
Nomen


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Nomen, ebben az esetben a tornát nem ajánlom a vérzések alatt. Bárhány naposak is. A barnázások és a fájdalmak is a hormonok elcsúszását sejtetik. Ha privátban meg tud keresni, akkor többb dolgot át tudnánk beszélni. A futást a beágyazódás idejében nem ajánlanám, a testmozgás minden hormonális elcsúszásnál nagyon javallott. De az Aviva-módszerrel célirányosabban hatnánk a hormonális működésre, mint a futással. Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak! 3 vetélés után találtam az oldalra, azt hittem már a teherbe esés sem fog menni ennyi műtét után. Már a 2. hónap után sikerült! Köszönöm az oldalnak, hogy ilyen érthetően leírják mi miért van és hogy melyik hormon mit okoz. Igazából egy érdekes kísérletnek indult részemről de már a 13. hétben vagyok! Köszönöm még egyszer. :) Sok sikert kívánok a többi "babavárónak" is!"

BMZS77

Lájkolj minket!