Endometriózis műtét és vetélés után csinálhatom az Aviva tornát?

Kedves Julianna!
Májusban műtöttek endometriózissal! Azután július elején pozitív lett a terhességi tesztem, sajnos augusztus közepén elkellet venni a babát. A kérdésem az lenne, hogy Ön szerint elkezdhetem a tornát?Tudom, hogy endometriózis mellett nem szabad, de elvileg nekem nincs, vagy csak kevés!
Válaszát köszönöm


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves jniki82!
A tornát ha az orvos engedi a mozgást - pár héttel a műtét után - akkor szabad, ha nem áll fent már az endometriózis. Bár nem tudom miért kellett elvenni a babát. Talán a hormonok miatt? De ha többet tudnék önről célirányosabban tudnék javaslatokat tenni. Vagy esetleg egy testelemzés után sok információt megtudhatunk. Erről a weblapomon olvashat részletesen. Ha a női szervek elégtelensége okozták a vetélést a torna segíthet, ha más, akkor testelemzést ajánlok. Mert anyagcsere zavarok vagy intoleranciák éppoly ludasak a vetélésekben. Várom szeretettel levelét, ha többet szeretne megtudni.
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Négy ciklus vezetése után tegnap reggel halvány pozitív a tesztem. Igazából még fel sem fogtam, hogy sikerült. Nagyon boldog vagyok! Köszönöm szépen az oldalnak, hogy megkönnyíti a jövendőbeli anyukák életét! Lányok kívánok nektek kitartást, bízzatok benne, hogy összejön!"

Volpe

Lájkolj minket!