Ebben a korban lehetek még újra terhes?

Kedves Julianna,
Azzal kezdeném, hogy 42,5 éves vagyok. Van egy 11 éves kisfiam és szeretnénk testvért neki. Két évvel ezelőtt terhes voltam, de azt sajnos üres petezsák miatt el kellett venni. Januárban az AMH vizsgálaton 0,1 lett az eredményem, a nőgyógyászom Inofolicot javasolt, melyet szedek is. Tavaly már össze-vissza jött meg a mensim, hol 47 napra hol 24-re. Február elején elvégeztem egy Aviva tanfolyamot. Már két évvel ezelőtt írtam itt, most már tudom, hogy akkor kellett volna elkezdenem. A tornát nagyon élvezem, rendszeresen hetente kétszer csinálom. Azóta a menzeszem, most lesz a harmadik ciklus, hogy beállt 27-28 napra. Hőmérőzöm is magam, ami elvileg mutatja a peteérést. Tavaly már az sem volt jó.
Szeretném megkérdezni, hogy sikeres lehet még nekem ebben a korban az áldott állapot újra? Az ovulációs gyakorlatokat mikor és elkezdhetem-e? Milyen tanácsokat tudna esetleg még adni nekem?
Nagyon várom válaszát és nagyon reménykedem, hogy mégegyszer átélhetem ezt a gyönyörűséget, amit a kisfiammal.
Üdvözlettel: Zsu


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Zsuzsika11, nagyon sok ok lehet amögött, hogy nem jön a baba. Ezt a betanuló órán biztosan átvették. 44-46 évesen is vannak nők akik teherbe tudnak esni, természetes módon. Ahhoz a hormonális értékeket természetesen jól be kell állítani. Ha ez a téma érdekli, akkor várom jelentkezését e-mailben. Életmóddal és táplálkozással is lehet formálni jobb értékeket. De mindezt, egy e-mailben nem tudom önnek részletesen elmondani. Az ovulációs gyakorlatokkal is ismerkedhet, hiszen már jó pár hónapja tornázik. A heti 2-3 gyakorlásban az egyik alkalom lehet az ovulációs gyakorlatsor, a a töbi maradjon a hosszú 18-as. Glutén és tejtermékek radikális csökkentése vagy elhagyása is tud eredményt hozni. Várom jelentkezését a bővebbb információk cseréjéhez. Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!