A kérdés:

Kedves Drnő! Hőmerőzessel kapcsolatban szeretnek kerdezni.A rendszer erre az ovulaciot a menses utani napra tette.Viszont a nyak es mehnyak vizsgalat szerint masik ido pontban van,a kozepidos fajdalom szerint is,viszont akkor nem esett le a ho csak egy tized fokot 2 napig majd vissza ugyanannyir mint elotte es azota egyforma. Ha 36.3 rol eset le 2 napig 36.2 re majd vissza 36.3 ra es 3 napja ennyi es a vizsgalatok alspjan is ekkor van akkor lehetseges csak ennyi hovel is az ovulacio? Valaszat elore is koszonom udv.Edit


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Kedves Dettikécske!
Akárhol méri ne adjon hozzá semennyit, pontosan azt írja be amennyit mért. Az a lényeg, hogy mindig ugyanott mérje, egy cikluson belül nem lehet változtatni, mert akkor tényleg korrigálni kellene, de azt nem javaslom mert nem lesz pontos.Ciklusok között lehet változtatni, de egy cikluson belül nem. Midig a mért értéket írja be, az jó görbét fog adni.
Üdvözlettel,
Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Elmúltam 40 éves, sajnos volt egy spontán vetélésem... De most kisbabát várok. A Tervezettbaba.hu segítségével 5 hónap után teherbe estem. Itt szeretném még egyszer megköszönni Nektek, akik ezen az oldalon dolgoztok."

Ági
Budapest

Lájkolj minket!