A kérdés:

Jó Estét! Szeretnék segítséget kérni. Februárban elvetéltem 8 hetesen. Ma már nem hiszek abban, hogy lehet babám... Pszhiiáterhez járok, lelki problémáim vannak, ennek a vetélés is az oka. Mit csináljak? Állandóan az jár a fejemben, hogy nem lehet babám, pedig az orvosok mondták, hogy lehet... Már 4 hónapja próbálkozunk, de semmi. :( Nagyon elvagyok keseredve! Előre is köszönöm!! Nikolett22


Bóta Tímea pszichológus, relaxációs terapeuta

Bóta Tímea - pszichológus, relaxációs terapeuta válasza:

Kedves Nikolett!
A legfontosabb lépést megtette – segítséget kért, és ha jól értem, kapott azzal, hogy segítő szakemberhez jár. Egy ilyen folyamat alkalmas lehet arra, hogy meglássa az összefüggéseket a jelen élethelyzete és a korábbi történések között. Tehát úton van, jó úton van. Azt viszont fontos elfogadnia, hogy ez egy hosszabb folyamat. Az Ön lelki békéjének, egyensúlyának helyreállítása apró lépésekben, napról napra történik. Ha ezt egy terápiás helyzettel megtámogatja, azzal megadja magának azt a lehetőséget, hogy valódi feldolgozás, elengedés lehessen – mindazzal együtt, ami még az Ön problémájának a része.
Amit én tanácsolhatok, hogy folytassa a terápiáját, és az Önben megfogalmazódó kérdéseket, dilemmákat fedje fel a terapeutája előtt is – mert ő abban a kontextusban látja, ahogy más kevéssé. Amennyiben pedig úgy érzi, hogy elakadt, nem úgy haladnak az önismereti munkával, ahogy azt Ön szeretné – fogalmazza meg azt is. Ez egy bizalmon alapuló kapcsolat, elbírja.
Minden jót kívánok Önnek. Bóta Tímea

 

Te is kérdeznél? Tímea neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!