Beültetés után végezhető az Aviva torna?

Kedves Julianna, második beültetésem volt pénteken. Egy olyan kérdésem van, hogy mikor lehet újra aviva tornázni. Persze meg nem tudom, hogy sikeres volt e vagy nem, de ha esetleg pozitív lesz a teszt, akkor mikor tornázhatok megint? És mely gyakorlatok segítik a beágyazódást?
Az első beültetésnél pozitív lett a tesztem, de sajnos a 6 heten nem volt szívhang es ra par napra el is vetéltem, amit műtéttel kellett befejezni, mert nem maradt abba a vérzés, nem lökődött ki teljesen az embrió. Hogyan lehet ezt megelőzni, hogy megint megtörténjen, vagy ha mar megtörtént, a kilökődést melyik gyakorlattal lehet segíteni? Nagyon reménykedem, hogy nem így fog történni, csak a biztonság kedvéért kérdezem, mert nagyon sokat szenvedtem. Előre is köszönöm a válaszát.


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Sofi16, remélem most sikerrel jár! Nincsenek plusz gyakorlatok ilyen esetekben, mindenkor a 18-as gyakorlatsort végezzük. A rendszeresség a fontos. Beültetés után akkor és annyit tornázzon amennyi jól esik, maximum hetente háromszor félórát, például kétnaponta vagy hetente kétszer, pár nap kihagyással. Ne legyen a torna semmiképpen sem megerőltető! Bajt nem okozhatunk vele. És a 13. héttől már a kismama torna javallott. A betanuló órákon más dolgokról is szó esik, amiket hasznosithatna, hogy támogassa a gyermekáldást. Várom szeretettel, ha szeretne jobban megismerkedni a módszerrel!
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Majdnem négy évi várakozás után fogant meg a kisbabánk. A tervezettbaba.hu-n 7 hónapig kísértem figyelemmel a ciklusomat és az ovulációs idők meghatározása is biztosan sokat segített, hogy most már én is anyuka lehetek. Jelenleg 15 hetes vagyok. Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön!"

Galagonya

Lájkolj minket!