Az Aviva tornától lehenek ezek a panaszok?

Kedves Julianna,
Lassan 2 éve próbálkozunk a babával eddig sikertelenül.Voltunk kivizsgáláson és minden eredményünk rendben van. Ebben a hónapban kaptam Klomifen nevű tablettát és csinálom az Aviva tornát egy heten háromszor, csináltam ovulációs tesztet ami igazolta az ovulációt de azóta érzem a hasam aljat meg mintha a méhem is nehezebb lenne, olyan telítettség érzetem van.(Lehet nem jól fogalmaztam meg). A kérdésem hogy az Aviva torna okozhatja e ezt, és hogy mit tanácsolna nekem hogy sikerüljön végre a baba? Következő hónapban kezdenem a Mastodynon tablettát amennyiben jó ötletnek tartja.
Halas köszönettel
Krisztina


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Tina35, a tornával nem tudunk bajt okozni, ha jól végezzük és rendszeresen. Az, hogy a torna mellett is vannak panaszok az eleinte az öngyógyulásnak is betudható, mert a letapadásokat kezelheti jó irányba a helyi vérbőség, de ha ezek a fájdalmak már később jelentkeznek, az aktív tornázás után, akkor még a hormonokra is lehet utaló jel. Az orvosi kezelés szükségességét az orvosok felügyelik, ez teljesen független a természetes beavatkozásoktól. Az Aviva-módszer az orvosi beavatkozásokat nem helyettesíti. Amit még javasolhatok, hogy keressen fel levélben, és pontosíthatjuk a gyakorlatokat vagy más természetes formákat is a figyelmébe tudnék ajánlani. Örömteli gyakorlást kívánok!
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!