Az Aviva tornától lehenek ezek a panaszok?

Kedves Julianna,
Lassan 2 éve próbálkozunk a babával eddig sikertelenül.Voltunk kivizsgáláson és minden eredményünk rendben van. Ebben a hónapban kaptam Klomifen nevű tablettát és csinálom az Aviva tornát egy heten háromszor, csináltam ovulációs tesztet ami igazolta az ovulációt de azóta érzem a hasam aljat meg mintha a méhem is nehezebb lenne, olyan telítettség érzetem van.(Lehet nem jól fogalmaztam meg). A kérdésem hogy az Aviva torna okozhatja e ezt, és hogy mit tanácsolna nekem hogy sikerüljön végre a baba? Következő hónapban kezdenem a Mastodynon tablettát amennyiben jó ötletnek tartja.
Halas köszönettel
Krisztina


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Tina35, a tornával nem tudunk bajt okozni, ha jól végezzük és rendszeresen. Az, hogy a torna mellett is vannak panaszok az eleinte az öngyógyulásnak is betudható, mert a letapadásokat kezelheti jó irányba a helyi vérbőség, de ha ezek a fájdalmak már később jelentkeznek, az aktív tornázás után, akkor még a hormonokra is lehet utaló jel. Az orvosi kezelés szükségességét az orvosok felügyelik, ez teljesen független a természetes beavatkozásoktól. Az Aviva-módszer az orvosi beavatkozásokat nem helyettesíti. Amit még javasolhatok, hogy keressen fel levélben, és pontosíthatjuk a gyakorlatokat vagy más természetes formákat is a figyelmébe tudnék ajánlani. Örömteli gyakorlást kívánok!
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!