Az Aviva-torna segít az átjárhatósági problémán?

Kedves Julianna!
Nekem 2014 februárjàban diagnosztizáltak endometriózist a vastagbél és a méhem között. Ezt sikeresen eltávolították viszont a műtét közben kiderült hogy kétoldali petevezeték elzáródásom van! Ezt ott helyben többszöri próbálkozással és nagyobb nyomással is próbáltàk átjárhatóvà tenni de sajnos eredménytelenűl! Minden más teljesen rendben van, épp és egészséges! A párommal több mint egy éve próbálkozunk hogy legyen baba sikertelenűl! Többen javasolták az Aviva tornát. Az lenne a kérdésem hogy ez a torna valóban hatásos lehet hogy kitisztúljanak a petevezetők? Ès hogy hol lehet hozzájutni a gyakorlatokhoz könyv vagy cd formàjában mert sajnos nincs lehetőségem oktatásokon részt venni?!
Vàlaszát előre is köszönöm
Üdvözlettel: Nisa


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Nisa, a könyveket az Aviva-módszerről meg tudja vásárolni könyvesboltokban Budapesten. DVD nem létezik a módszerről, így azt nem érdemes keresni. A torna valóban sikereket hozotti az átjárhatósági problémáknál. A helyes gyakorlatok elsajátításához én mégis a csoportos órát javaslom, ha külföldön él, akkor Skypos megoldással. Szerintem csupán könyvből és önállóan nem lehet olyan eredményes a munka, mintha valakivel konzultálna. A letapadások hátterében pedig táplálkozási vagy tartási probléma is lehet, ezeket is képzett oktatóval tudja megbeszélni, hogy a javulás tartós legyen.
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Pozitív lett a tesztem, aminek nagyon örülünk. Sokat tanultam Önöktől és azoktól a felhasználóktól akik mindennapi tapasztalataikat megosztják a Fórumon. Első hónapban használtam ezt az oldalt és sikerült a baba. Biztatásként 39 éves vagyok és van esély ebben a korban is. Bár egészségesen élek, sok stresszben dolgozom, ettől függetlenül mindenkit bíztatok. Sok sikert mindenkinek. Köszönöm, hogy van ez az oldal!"

Csisze

Lájkolj minket!