Az Aviva torna beállítja a ciklusom?

Kedves Julianna,
pár napja rá találtam az Aviva tornára, és nagyon pozitívnak és hasznosnak tartom. A férjemmel kis babát szeretnénk, próbálkozunk is egy ideje de nem nagy sikerrel.
Sajnos nem azonos a menstruációs ciklusom, valamikor 25 napos, valamikor pedig 30 napos. A vérvétel során derül ki hogy vérszegény vagyok, vashiány miatt, amire neo-ferro-folgamma vastablettát szedek. A nőgyógyászom javasolta az INOFOLIC (2x1 naponta)-amit még nem kezdtem el szedni,és még MACA GYÖKÉR porban gondolkozok.
Igaz, hormon vizsgálaton még nem vettem részt, de ez is tervben van a rendszertelen ciklus miatt.
Az én kérdésem az lenne, hogy ezek ismerete mellett javasolt-e az AVIVA torna? Ha igen, tudná egy kis tájékoztatást adni, hogy is zajlik egy tanfolyam, könyv is jár a tanfolyam elvégzése után? Ön javasolná mind 3 fent felsorolt "gyógyszer"szedését?
XIV. kerületben található-e az AVIVA központ ahol elvégezhető a tanfolyam?
Válaszát előre is köszönöm!
Sanja


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Sanja, igen az ön esetében is szivesen ajánlom az Aviva-módszert. A terhesség előtt nagyon jó, ha beállítjuk a menstruációs ciklust és erre a torna alkalmas lesz. Így majd nagyobb eséllyel tud jönni a baba. A szerek tekintetében látatlanban nem tudok javaslatot tenni, - az orvos ajánlotta, ő tudja milyen összefüggések mentén tett javaslatot. Ezek a szerek természetes anyagokat tartalmaznak, nem okozhatunk vele bajt, és érdemes sok lehetőséget megragadni. A torna menetét megtalálja a weboldalamon (avivastudio.hu), az információk címszó alatt a jobb oldalon. A jegyzetek beszerezhetőek az óra keretében, de ez nem jár automatikusan. Én a belvárosban tartok 4 órás foglalkozásokat még június hónapban. Várom szeretettel! Az órán sok érdekes információt kap, amit haszonnal alkalmazhat a teherbe esés érdekében.
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Én is szeretném megköszönni az oldalnak, hogy figyelemmel tudtam kísérni a ciklusom a hőmérséklet vezetésével. 2 hete teszteltem pozitívat, és ma voltam orvosnál, a 7. hét elején járok. Most már elhiszem, hogy tényleg terhes vagyok. Köszönöm!"

kicsiila

Lájkolj minket!