Aviva torna utáni fájdalom

Kedves Julianna!
Már több mint 2 éve szeretnénk babát a férjemmel. Voltunk mind a ketten már vizsgálatokon, és mind a kettőnknél minden rendben van. De mégsem jön a baba. Nyáron voltam Aviva oktatáson, azóta egyedül otthon végzem a gyakorlatokat. Nekem a ciklusaim 25-26 naposak voltak. Annyi változást tapasztaltam, hogy a legutóbbi ciklusom már 28 napos lett, amit szerintem a tornának köszönhetek, viszont a baba még várat magára. A gyakorlatokat heti kétszer szoktam végezni. Az előző hónapban figyeltem meg azt, hogy a gyakorlat után erős fájdalmaim lettek reggelre, mindjárt megjön érzésem volt, kb. 2 ilyen alkalom volt. Lehet túl intenzíven csináltam a gyakorlatokat? A szorításaim túl erősek voltak a dolgozó zónára?
A 2. kötetet is megvettem esetleg, kezdjem el ovulációs gyakorlatokat is csinálni?
Nagyon köszönöm válaszát! :)
Üdvözlettel: Minion


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Minion!
Gratulálok, hogy a ciklusát máris rendezni tudta a tornával. Sajnos sok más változót is érdemes figyelembe venni a babavárásnál. Gondolok itt intoleranciákra, nehézfém terhelésre stb. Ezek kizárásával meg tud az esély sokszorozódni. Olvassa el a weboldalamon a testelemzés fülecskét, ott írok ezekről. Az ovulációs gyakorlatot ne végezze még, inkább csak a 18 gyakorlatot hetente kétszer vagy háromszor. A fájdalmak természetesek, hiszen valamit beindít a torna, rendezi a kismedence szerveit is. Ezek a ciklus fájdalmaihoz hasonlóak. Önnek nem kell a dolgozó zónára szorítania, hiszen babát szeretne, ezért csak billentse a csípőt, szorítás nélkül a jövőben. További eredményes gyakorlást kívánok!
Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Két hónapja találtam meg ezt a honlapot. Párommal augusztusban jutottunk el arra az elhatározásra, hogy szeretnénk 7 év után egy második gyermeket. Eddig nem sikerült, de az oldal segítségével ez most összejött. Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget."

Éva

Lájkolj minket!