A levotiroxin hatóanyagú gyógyszer befolyásolja a ciklust?

Kedves Enikő,
az lenne a kérdésem, hogy a hormontartalmú gyógyszerek megadásakor az Euthyrox nevű (25 mikrogramm), levotiroxin hatóanyagú gyógyszert hova soroljam be?
Válaszát előre is köszönöm!


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Kedves Gyevi28!
Csak a menstruációs ciklust befolyásoló gyógyszereket kell az adatbevitelben rögzíteni. Az Euthyrx a pajzsmirigyre hat, elvileg nincs hatása a ciklusra. Orvosát avassa be abba, hogy teherbe szeretne esni, mert terhesség esetén előfordulhat, hogy módosítani kell a mennyiségen. A személyes megjegyzések közé azonban javaslom, hogy tüntesse fel, hogy szükség esetén, ha kinyomtatja a grafikont, amennyiben meg akarja mutatni nőgyógyászának, fel legyen tüntetve ez az információ is. A nőgyógyászának mindenképp tudnia kell róla.
Üdvözlettel,
Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak! 3 vetélés után találtam az oldalra, azt hittem már a teherbe esés sem fog menni ennyi műtét után. Már a 2. hónap után sikerült! Köszönöm az oldalnak, hogy ilyen érthetően leírják mi miért van és hogy melyik hormon mit okoz. Igazából egy érdekes kísérletnek indult részemről de már a 13. hétben vagyok! Köszönöm még egyszer. :) Sok sikert kívánok a többi "babavárónak" is!"

BMZS77

Lájkolj minket!