Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Áldott állapotban! :-)

Ebben a beszélgetésben 11 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Terhes vagyok! témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anyuci90
2016-07-31 15:28:19
 
Sziasztok!

Az én kis történetem: 2010.01.02-án született meg a kislányunk a 36.hétre. Sajnos Apukám előtte két nappal halt meg, így hamarabb beindult a szülés. Egészséges,gyönyörű lányunk lett. 2010.áprilisától fogamzásgátlót szedtem egészen 2015 augusztusáig. Akkor letettem,mert már sajnos a szexnem volt az igazi... teljesen felhalmozódott bennem a tabletta,olyan voltam 25 évesen,mint egy 70 éves nyugdíjas. Októberben eldöntöttük,hogy babát szeretnénk, de sajnos a ciklusom közbe szólt, 42-43 napokra menstruáltam. Felkerestem a nőgyógyászom,aki januárban azt tanácsolta, hogy kezdjek folsavat szedni, mert valójában elvileg minden vizsgálat eredményem kiváló lett. Hátha csak az a baj,hogy még nem tisztult ki a szervezetem. Aztán próbálkoztunk,de hiába... :( továbbra is 40-45 napos ciklusom volt. Kaptam Duphastont,az megindította a ciklusom,aztán closty... napi 1x1... görcsöltem,hányingerem volt,éreztem,hogy lesz pém...de semmi... rátaláltam erre az oldalra,és vezetni kezdtem a napjaim,a ciklusaim. Írtam a hőm, az együttléteket, és mindent amit kellett. A második closti már 2x1 tabletta volt. Azt mondta a dokim,3 hónapot csináljuk ha nem sikerül,aztán szünet és keresgélünk tovább,hiába minden lelet megfelelő,és a méhem pedig olyannyira regenerálódott,mintha nem is lettem volna terhes anno... Aztán most...most közel egy év próbálkozás után múlt szombaton pozitívat teszteltem...nem hittem a szememnek!!! Csináltam még 5 tesztet,hogy biztos-e..és az! Hihetetlenül boldogok vagyunk! Mindenkinek kitartást kívánok,az "oldalnak",és akik mögötte vannak, ezer hálám... :) Szép napot Nektek!!!
Szodimacska
2016-07-05 07:07:24
 
Sajnos korai volt az öröm,a teszt nem volt jó
Szodimacska
2016-05-31 10:15:51
 
Sziasztok!
3 hónapos Clostilbegyt (ez volt a 3.hónap) tegnap este csinált terhességi tesztem pozitív lett. ☺
Nem akarom elkiabálni mert nagyon halvány a 2.csík.
MKMesi
2016-04-24 14:03:59
 
Sziasztok, szeretném röviden leírni az én történetemet.
2014. február 2 megszületett az első kisfiam. Ő kb 3 hónap próbálkozás után sikerült. Mikor elmúlt egy éves úgy döntöttünk hogy lassan jöhet a kisteso. Gyógyszer abbahagyás, kis szünet és 2015 májusától újra elkezdtem vezetni a gőrbémet. Volt olyan hónap amikor biztosan tudtam hogy sikertelen lesz, de többször bizakodó voltam. Szeptember végén megkerestek a munkahelyemtől, hogy nagy szükség lenne rám, menjek vissza. Sajnos nem tudtam azt mondani hogy nem tudok mivel jön a kisteso. Így október végén igent mondtam. Bölcsit intéztem, lelkiekben felkészültem a februári kezdésre. És a novemberi hónapban nem foglalkoztam már a hőmérőzéssel. És láss csodát, november végén pozitívat teszteltem. Most már 25 hetes vagyok, és eddig minden rendben van. Ezt csak azért írtam le, mert arra szeretném felhívni azok figyelmét akik talán túlságosan rágörcsölnek a mérésre, ovutesztekre. Bár tudom ilyenkor nagyon nehéz, amikor nagyon szeretnénk. Azt viszont nagyon jónak tartom, hogy az oldal segítségével megismerhetjük a testünket, ciklusainkat, és jobban tudunk időzíteni. Mindenkinek azt kívánom hogy sikerüljön, jönni fog ha jönnie kell.
Jucus88
2016-04-20 11:01:01
 
Sziasztok!
Nagyon régen vártam ,hogy írhassak ide de megérte a várakozás. :)
3év után elmondhatom anya leszek :)
Röviden a történetünk..Két évig próbálkozunk a babával sikertelenül,általános kivizsgálások megvoltak,minden rendben volt. Igy vitaminok és a testem figyelésén kívül nem is csináltam mást.Egy évvel ezelőtt mentünk el a Róbert Károly Magánkórházba ahol néhány hónap leforgása alatt ,komplett kivizsgálást kaptunk kiderült apánál van gond.Nem nagy ,de pont elég hogy ne sikerüljön.Aki idáig eljut ajánlom a HBA tesztet ami a spermium százalékban megadott tapadását vizsgálja a petesejthez.Nagyon fontos!!
Márciusban belevágtunk a lombikba és mára 7hetes terhes vagyok :)))
Már a kis szivecske is dobogott az UH-on..hihetetlen érzés.
Mindenkinek kívánom ,hogy mihamarabb élje át ezt :)
Akinek már sikerült boldog babavárást,aki még vár a csodára kitartást és sok reményt kívánok :)
vicaeper
2016-04-12 13:51:40
 
Sziasztok
3. Babank is a tervezettbaba.hu val jött össze.
Nagyon boldogok es hálásak vagyunk a sok segítségért ez egy remek oldal
klaris
2016-03-21 13:21:17
 
Sziasztok!

Ajánlom a cikket, ezt is jó tudni már előre, főleg ha valaki mint anya is ekcémás.. Probiotikumok használatával a várandós kismamák csökkenthetik a gyermeküknél kialakuló ekcéma kockázatát.
http://protexin.hu/gyermekek/probiotikumok-hasznalataval-a-varandos-kismamak-csokkenthetik-a-gyermekuknel-kialakulo-ekcema-kockazatat
kicsikincs
2015-02-04 08:39:35
 
Gratulálok a kis csodátokhoz!!! :) Kívánok minden jót! :)
Maresz0829
2015-02-02 16:11:25
 
Jucus! Köszönjük szépen a gratulációt!! :-) Örülök,hogy kicsit segíthettem.
Juccc
2014-11-28 11:44:36
 
Szia!
Én örülök ,hogy ilyen hosszúra sikerült a beszamolód,mert most sikerült egy kicsit feltoltodnom belőle. Köszönöm és GRATULÁLOK nektek!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!